autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste italienesti cu sos

Autor: tudora (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tudora (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 aprilie 2011

Ingrediente
* 500 g paste italienesti in 3 culori, * 1 cutie ciuperci champignon, * 1 ceapa medie, * 1 cutie rosii Cirio, * 5 catei usturoi, * sare, granulat, * verdeturi italienesti

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa cu sare, cand da in primul clocot se pun pastele si se fierb aprox 15 min pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert, se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.
Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile, usturoiul tocat si condimentele. Dupa aproximativ 5-7 minute, se adauga rosiile Cirio si o cana cu apa calda. Se lasa pe foc pana se ingroase sosul. Cand este gata se toarna sosul cald peste paste si sunt gata de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste italienesti cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi, impanati

Cartofi noi, impanati

Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala( ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem

16 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti cu smantana

Ardei copti cu smantana

Ardeii se coc si se curata de seminte si apoi de coaja. Se toaca felii subtiri si se calesc la foc

27 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2012

    O bunatate...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    O reteta gustoasa si foarte practica...felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • * 500 g paste italienesti in 3 culori
  • * 1 cutie ciuperci champignon
  • * 1 ceapa medie
  • * 1 cutie rosii Cirio
  • * 5 catei usturoi
  • * sare, granulat
  • * verdeturi italienesti

Raporteaza reteta

Retete
de tudora
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Speli bine dovleceii, le tai un capacel,la capatul mai larg, dupa care ii scobesti bine cu o ligurita.Ii

1 vot    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel ardeleneasca