autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste italienesti cu sos

Autor: tudora (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tudora (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 aprilie 2011

Ingrediente
* 500 g paste italienesti in 3 culori, * 1 cutie ciuperci champignon, * 1 ceapa medie, * 1 cutie rosii Cirio, * 5 catei usturoi, * sare, granulat, * verdeturi italienesti

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa cu sare, cand da in primul clocot se pun pastele si se fierb aprox 15 min pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert, se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.
Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile, usturoiul tocat si condimentele. Dupa aproximativ 5-7 minute, se adauga rosiile Cirio si o cana cu apa calda. Se lasa pe foc pana se ingroase sosul. Cand este gata se toarna sosul cald peste paste si sunt gata de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste italienesti cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Andive la cuptor

Andive la cuptor

Se sterg andivele cu un prosop curat(NU SE SPALA!!!! caci devin amare) Se taie in doua si se indeparteaza

17 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cremos cu parmezan

Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2012

    O bunatate...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    O reteta gustoasa si foarte practica...felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • * 500 g paste italienesti in 3 culori
  • * 1 cutie ciuperci champignon
  • * 1 ceapa medie
  • * 1 cutie rosii Cirio
  • * 5 catei usturoi
  • * sare, granulat
  • * verdeturi italienesti

Raporteaza reteta

Retete
de tudora
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Speli bine dovleceii, le tai un capacel,la capatul mai larg, dupa care ii scobesti bine cu o ligurita.Ii

1 vot    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Cartofi prajiti cu cascaval