Se fierb pastele dupa instrunctiunile de pe pachet. Eu am folosit fussili, dar se pot folosi orice tip de paste scurte. Intre timp, intr-o alta oala/tigaie, se pun condimentele, usturoiul si rosile si se lasa sa fiarba cam 4-5minute (atentie sa nu scada prea mult). Optional pentru cine ii place se poate adauga putin chilli sau paprika.
Cand sosul e gata, sigur au fiert si pastele. Le amestecam si punem intr-o tava termorezistenta sau o tava mai micuta (a mea cred ca are 10/20). Deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor pana se topeste cascavalul, intre 5 si 10 minute in functie de tipul folosit. daca nu se tine post se poate folosi si alt tip de branza gen mozzarela sau parmezan.
Si gata! Serviti si va bucurati de o masa delicioasa si rapida!
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii