O reteta absolut grozava, din toate punctele de vedere. Folositi o tigaie mare, ceva mai adanca. Puneti apa la fiert impreuna cu foile de dafin, sarea, piperul si rozmarinul macinat. Dupa ce fierbe, adaugati pastele intregi si lasati-le cam 7-8 minute, pana se patrund. Nu trebuie sa se faca de tot, pentru ca vor deveni prea moi.
Scurgeti apa in care au fiert pastele si puneti-le inapoi pe foc, impreuna cu un sfert de pachet de unt sau echivalentul in ulei de masline. Atentie, trebuie amestecate pentru ca tind sa se prinda. Daca vi se pare ca n-aveti suficient timp intre operatiuni, indepartati tigaia de pe foc.
Adaugati oul, apoi sunca taiata cubulete, cam un sfert din cascavalul ras si sosul de rosii. Pastele vor capata o consistenta deosebita. In final, adaugati si busuiocul si mararul.
Se serveste cu restul de cascaval ras deasupra.
TREBUIE incercata!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii