O reteta absolut grozava, din toate punctele de vedere. Folositi o tigaie mare, ceva mai adanca. Puneti apa la fiert impreuna cu foile de dafin, sarea, piperul si rozmarinul macinat. Dupa ce fierbe, adaugati pastele intregi si lasati-le cam 7-8 minute, pana se patrund. Nu trebuie sa se faca de tot, pentru ca vor deveni prea moi.
Scurgeti apa in care au fiert pastele si puneti-le inapoi pe foc, impreuna cu un sfert de pachet de unt sau echivalentul in ulei de masline. Atentie, trebuie amestecate pentru ca tind sa se prinda. Daca vi se pare ca n-aveti suficient timp intre operatiuni, indepartati tigaia de pe foc.
Adaugati oul, apoi sunca taiata cubulete, cam un sfert din cascavalul ras si sosul de rosii. Pastele vor capata o consistenta deosebita. In final, adaugati si busuiocul si mararul.
Se serveste cu restul de cascaval ras deasupra.
TREBUIE incercata!
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii