O reteta absolut grozava, din toate punctele de vedere. Folositi o tigaie mare, ceva mai adanca. Puneti apa la fiert impreuna cu foile de dafin, sarea, piperul si rozmarinul macinat. Dupa ce fierbe, adaugati pastele intregi si lasati-le cam 7-8 minute, pana se patrund. Nu trebuie sa se faca de tot, pentru ca vor deveni prea moi.
Scurgeti apa in care au fiert pastele si puneti-le inapoi pe foc, impreuna cu un sfert de pachet de unt sau echivalentul in ulei de masline. Atentie, trebuie amestecate pentru ca tind sa se prinda. Daca vi se pare ca n-aveti suficient timp intre operatiuni, indepartati tigaia de pe foc.
Adaugati oul, apoi sunca taiata cubulete, cam un sfert din cascavalul ras si sosul de rosii. Pastele vor capata o consistenta deosebita. In final, adaugati si busuiocul si mararul.
Se serveste cu restul de cascaval ras deasupra.
TREBUIE incercata!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii