Pastele penne se fierb ca si pastele normale. In acest timp, intr-o tigaie incapatoare (pentru a putea incapea in ea inclusiv penne-ul de la fiert) se pune foarte putin ulei si se incinge bine. Cascavalul, taiat fasii usor de topit, se pune in tigaie si se amesteca incontinuu pana se topeste. Pe masura ce se topeste se adauga cate un pic de smantana, si cand devine un sos se amesteca cu sarea, piperul si condimentele dupa gust (sosul va da gustul pastelor). Intr-o alta tigaita sa calesc un pic sunca, taiata fasii mici si ciupercile pana prind culoare. Daca penne-ul este fiert, impreuna cu sunca si ciupercile se vor adauga peste sosul terminat si puse din nou pe foc pana cand toate s-au amestecat iar sosul a cuprins penne-ul.
Atentie!!! A se manca fierbinte pentru a nu se intari sosul (din cauza cascavalului). Sa aveti pofta!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii