autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste penne cu sunca si ciuperci si sos de branzet

Autor: Andreea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
paste penne, cascaval, smantana dulce, sunca, ciuperci, sare, piper, condimente dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele penne se fierb ca si pastele normale. In acest timp, intr-o tigaie incapatoare (pentru a putea incapea in ea inclusiv penne-ul de la fiert) se pune foarte putin ulei si se incinge bine. Cascavalul, taiat fasii usor de topit, se pune in tigaie si se amesteca incontinuu pana se topeste. Pe masura ce se topeste se adauga cate un pic de smantana, si cand devine un sos se amesteca cu sarea, piperul si condimentele dupa gust (sosul va da gustul pastelor). Intr-o alta tigaita sa calesc un pic sunca, taiata fasii mici si ciupercile pana prind culoare. Daca penne-ul este fiert, impreuna cu sunca si ciupercile se vor adauga peste sosul terminat si puse din nou pe foc pana cand toate s-au amestecat iar sosul a cuprins penne-ul.

Atentie!!! A se manca fierbinte pentru a nu se intari sosul (din cauza cascavalului). Sa aveti pofta!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sunca si ciuperci si sos de branzet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Fusilli cu ton

Fusilli cu ton

Pregatite in duplicat, doua zile la rand, argument suprem pentru cat de bune sunt. Le-am mancat pana

5 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu sos picant de vitel