autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste penne cu sunca si ciuperci si sos de branzet

Autor: Andreea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
paste penne, cascaval, smantana dulce, sunca, ciuperci, sare, piper, condimente dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele penne se fierb ca si pastele normale. In acest timp, intr-o tigaie incapatoare (pentru a putea incapea in ea inclusiv penne-ul de la fiert) se pune foarte putin ulei si se incinge bine. Cascavalul, taiat fasii usor de topit, se pune in tigaie si se amesteca incontinuu pana se topeste. Pe masura ce se topeste se adauga cate un pic de smantana, si cand devine un sos se amesteca cu sarea, piperul si condimentele dupa gust (sosul va da gustul pastelor). Intr-o alta tigaita sa calesc un pic sunca, taiata fasii mici si ciupercile pana prind culoare. Daca penne-ul este fiert, impreuna cu sunca si ciupercile se vor adauga peste sosul terminat si puse din nou pe foc pana cand toate s-au amestecat iar sosul a cuprins penne-ul.

Atentie!!! A se manca fierbinte pentru a nu se intari sosul (din cauza cascavalului). Sa aveti pofta!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sunca si ciuperci si sos de branzet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Ravioli - desert

Ravioli - desert

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma

5 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza suprema