autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste penne cu sunca si ciuperci si sos de branzet

Autor: Andreea (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
paste penne, cascaval, smantana dulce, sunca, ciuperci, sare, piper, condimente dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele penne se fierb ca si pastele normale. In acest timp, intr-o tigaie incapatoare (pentru a putea incapea in ea inclusiv penne-ul de la fiert) se pune foarte putin ulei si se incinge bine. Cascavalul, taiat fasii usor de topit, se pune in tigaie si se amesteca incontinuu pana se topeste. Pe masura ce se topeste se adauga cate un pic de smantana, si cand devine un sos se amesteca cu sarea, piperul si condimentele dupa gust (sosul va da gustul pastelor). Intr-o alta tigaita sa calesc un pic sunca, taiata fasii mici si ciupercile pana prind culoare. Daca penne-ul este fiert, impreuna cu sunca si ciupercile se vor adauga peste sosul terminat si puse din nou pe foc pana cand toate s-au amestecat iar sosul a cuprins penne-ul.

Atentie!!! A se manca fierbinte pentru a nu se intari sosul (din cauza cascavalului). Sa aveti pofta!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sunca si ciuperci si sos de branzet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Focaccia cu branza si speck

Focaccia cu branza si speck

Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul

6 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pastele lui Alex

Pastele lui Alex

Se fierb pastele în ap cu sare după instrucţiunile de pe pachet. Se spală şi se pun la scurs

3 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu sunca de Praga