Intr-un vas se pune apa la fiert cu un praf de sare. Dupa ce a dat in clocot adaugam pastele si le lasam circa 8-10 minute. Intre timp radem branza si punem restul ingredientelor : oua,zahar,esenta de vanilie,coaja de lamaie rasa si le amestecam. Scoatem pastele le trecem putin prin apa rece,le scurgem bine si dupa le adaugam peste compozitia deja facuta.Amestecam din nou. Incalzim cuptorul timp de 10-15 minute la 220 de grade C. Compozitia o rasturnam intr-un vas yena si o bagam la cuptor. O lasam timp de 30-40 de min la 165 de grade C. Cand s-a rumenit o scoatem din cuptor si o pudram cu zahar.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii