Intr-un vas se pune apa la fiert cu un praf de sare. Dupa ce a dat in clocot adaugam pastele si le lasam circa 8-10 minute. Intre timp radem branza si punem restul ingredientelor : oua,zahar,esenta de vanilie,coaja de lamaie rasa si le amestecam. Scoatem pastele le trecem putin prin apa rece,le scurgem bine si dupa le adaugam peste compozitia deja facuta.Amestecam din nou. Incalzim cuptorul timp de 10-15 minute la 220 de grade C. Compozitia o rasturnam intr-un vas yena si o bagam la cuptor. O lasam timp de 30-40 de min la 165 de grade C. Cand s-a rumenit o scoatem din cuptor si o pudram cu zahar.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii