autor:

Alina Gabriela B.

» » Paste si pizza

Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor

Autor: Alina Gabriela B. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina Gabriela B. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2013

Ingrediente
400 g paste (Penne Rigate), 200 g branza de vaci, 3 oua, 5 linguri zahar, 1 plic zahar vanilinat, esenta de vanilie, sare, putina coaja de lamaie rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pune apa la fiert cu un praf de sare. Dupa ce a dat in clocot adaugam pastele si le lasam circa 8-10 minute. Intre timp radem branza si punem restul ingredientelor : oua,zahar,esenta de vanilie,coaja de lamaie rasa si le amestecam. Scoatem pastele le trecem putin prin apa rece,le scurgem bine si dupa le adaugam peste compozitia deja facuta.Amestecam din nou. Incalzim cuptorul timp de 10-15 minute la 220 de grade C. Compozitia o rasturnam intr-un vas yena si o bagam la cuptor. O lasam timp de 30-40 de min la 165 de grade C. Cand s-a rumenit o scoatem din cuptor si o pudram cu zahar.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se amesteca drojdia cu zaharul, 3-4 linguri de apa calduta si 3 linguri de faina, se formeaza o maia

1 vot    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu pui in sos la cuptor

Paste cu pui in sos la cuptor

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servet. Il taiem fasii lunguiete, apoi cubulete potrivit

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste (Penne Rigate)
  • 200 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
  • esenta de vanilie
  • sare
  • putina coaja de lamaie rasa

Raporteaza reteta

Retete
de Alina Gabriela B.
Brioşe cu glazură de ciocolată

Brioşe cu glazură de ciocolată

Reţeta este pentru 20 de brioşe. Într-un vas se taie ciocolata în cuburi mai mici

2 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Soté de spanac cu usturoi

Soté de spanac cu usturoi

Spanacul se alege, se spala bine in cateva ape,dupa care se pune la fiert in apa cu sare si se lasa

5 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Cornulete fragede cu gem,nuca sau rahat (de post)

Cornulete fragede cu gem,nuca sau rahat (de post)

Intr-un vas se amesteca margarina, praful de copt stins in bors, apa minerala si esenta de vanilie. Dupa,

4 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza vegetariana à la Veneţia