Ingrediente
Pentru 2 portii avem nevoie de:, 4-5 ghemuri de paste tagliatelle, 300 g piept de pui, 200 g smantana, 100-150 g branza brie, 5 ciuperci maricele, o ceapa verde, o legatura patrunjel, piper cu praf de usturoi, 2 linguri ulei aromat (eu mi l-am facut acasa, cu ardei iute si rozmarin), 6 rosii cherry, ceapa &ldquode tuns&rdquo (chives) pentru ornat (puteti folosi ceapa verde normala taiata pe lungime)
Dificultate: Redusa | Timp: nespecificat
1 vot
Mod de preparare
Punem ceapa la calit cam un minut cu putin ulei, taiem pieptul de pui fasii, il amestecam cu uleiul aromat, sare si piperul cu usturoi. Punem si pieptul de pui la prajit, fara alt ulei.
Peste ceapa punem ciupercile, iar dupa 2-3 minute adaugam smantana si branza taiata cubulete.
Langa pui adaugam si rosiile, pentru vreo 2 minute, cat sa se gateasca un strop.
Taiem patrunjelul si il punem peste ciupercile cu sos.
Adaugam si pastele scurse bine si amestecam pana se mai ingroasa sosul.
Montam in farfurie astfel : paste, fasii din piept de pui, rosiile si bucati de chives sau ceapa verde.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Iria.ro.