Paste primavera

Paste primavera

Ingrediente

  • Pentru 2 portii avem nevoie de:
  • 4-5 ghemuri de paste tagliatelle
  • 300 g piept de pui
  • 200 g smantana
  • 100-150 g branza brie
  • 5 ciuperci maricele
  • o ceapa verde
  • o legatura patrunjel
  • piper cu praf de usturoi
  • 2 linguri ulei aromat (eu mi l-am facut acasa, cu ardei iute si rozmarin)
  • 6 rosii cherry
  • ceapa “de tuns” (chives) pentru ornat (puteti folosi ceapa verde normala taiata pe lungime)

Mod de preparare

Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe punga. Taiem ceapa si ciupercile.

Punem ceapa la calit cam un minut cu putin ulei, taiem pieptul de pui fasii, il amestecam cu uleiul aromat, sare si piperul cu usturoi. Punem si pieptul de pui la prajit, fara alt ulei.

Peste ceapa punem ciupercile, iar dupa 2-3 minute adaugam smantana si branza taiata cubulete.

Langa pui adaugam si rosiile, pentru vreo 2 minute, cat sa se gateasca un strop.

Taiem patrunjelul si il punem peste ciupercile cu sos.

Adaugam si pastele scurse bine si amestecam pana se mai ingroasa sosul.

Montam in farfurie astfel : paste, fasii din piept de pui, rosiile si bucati de chives sau ceapa verde.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Iria.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise