Pieptul de pui se taie fasii şi se prăjeşte într-o tigaie teflonată cu foarte puţin ulei,cca.10 min.
Pastele se fierb conform instucţiunilor de pe pachet,în apă puţin sărată,se lasă la scurs,fără a le trece prin apă rece.
Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă,se pun pastele,sarea şi piperul apoi pieptul de pui.se lasă la foc mic 2-3 min.,se opreşte focul şi se adaugă verdeaţa tocată.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii