Pieptul de pui se taie fasii şi se prăjeşte într-o tigaie teflonată cu foarte puţin ulei,cca.10 min.
Pastele se fierb conform instucţiunilor de pe pachet,în apă puţin sărată,se lasă la scurs,fără a le trece prin apă rece.
Se încing 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie adâncă,se pun pastele,sarea şi piperul apoi pieptul de pui.se lasă la foc mic 2-3 min.,se opreşte focul şi se adaugă verdeaţa tocată.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii