Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. In timp ce pastele fierb preparam compozitia cu care o sa le amestecam. Intr-o cratita sau tigaie se pune ulei si se caleste ceapa si usturoiul pisat. Se da prin razatoare morcovul si se taie ciupercile in bucatele mici. Se adauga peste ceapa aproape calita morcovul razuit si dupa 1-2 minute se adauga si ciupercile taiate marunt si se lasa la calit impreuna. Cand ciupercile sunt aproape gata se amesteca intr-un castron bulionul si apa( acestea sunt in functie de cat de grosa vreti sa fie compozitia pentru paste )si turnati totul peste ceapa si celelalte ingrediente din tigaie. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si putin delikat.
Dupa ce pastele au fiert se i-au de pe foc se lasa in vasul in care au fiert cateva minute acoperite cu un capac si apoi se clatesc in apa rece de cateva ori.
In acelasi vas in care au fiert pastele, acestea din urma se pun la foc mic si se adauga compozitia preparata mai sus si se amesteca pana se omogenizeaza de tot.
Se servesc calde cu putin patrunjel deasupra.
Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii