Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. In timp ce pastele fierb preparam compozitia cu care o sa le amestecam. Intr-o cratita sau tigaie se pune ulei si se caleste ceapa si usturoiul pisat. Se da prin razatoare morcovul si se taie ciupercile in bucatele mici. Se adauga peste ceapa aproape calita morcovul razuit si dupa 1-2 minute se adauga si ciupercile taiate marunt si se lasa la calit impreuna. Cand ciupercile sunt aproape gata se amesteca intr-un castron bulionul si apa( acestea sunt in functie de cat de grosa vreti sa fie compozitia pentru paste )si turnati totul peste ceapa si celelalte ingrediente din tigaie. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si putin delikat.
Dupa ce pastele au fiert se i-au de pe foc se lasa in vasul in care au fiert cateva minute acoperite cu un capac si apoi se clatesc in apa rece de cateva ori.
In acelasi vas in care au fiert pastele, acestea din urma se pun la foc mic si se adauga compozitia preparata mai sus si se amesteca pana se omogenizeaza de tot.
Se servesc calde cu putin patrunjel deasupra.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii