Paste vegetale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 2 portii:
  • - 250g paste(de care preferati), 3 ciuperci proaspete, 2 cepe mici, 1 morcov, bulion, apa, ulei, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, delicat.

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. In timp ce pastele fierb preparam compozitia cu care o sa le amestecam. Intr-o cratita sau tigaie se pune ulei si se caleste ceapa si usturoiul pisat. Se da prin razatoare morcovul si se taie ciupercile in bucatele mici. Se adauga peste ceapa aproape calita morcovul razuit si dupa 1-2 minute se adauga si ciupercile taiate marunt si se lasa la calit impreuna. Cand ciupercile sunt aproape gata se amesteca intr-un castron bulionul si apa( acestea sunt in functie de cat de grosa vreti sa fie compozitia pentru paste )si turnati totul peste ceapa si celelalte ingrediente din tigaie. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si putin delikat.

Dupa ce pastele au fiert se i-au de pe foc se lasa in vasul in care au fiert cateva minute acoperite cu un capac si apoi se clatesc in apa rece de cateva ori.

In acelasi vas in care au fiert pastele, acestea din urma se pun la foc mic si se adauga compozitia preparata mai sus si se amesteca pana se omogenizeaza de tot.

Se servesc calde cu putin patrunjel deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise