Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3 minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute.
Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si asezonam.Lasam sa fiarba cam 15 minute.
Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam sa fiarba 8-10 minute.
La servire punem fusilli in farfurie , adaugam 3 linguri din carnea calita cu sosul format si radem deasupra cascaval.
Pofta mare !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii