autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Pasticcio di fusilli

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Ingrediente
400 g paste fusilli, 200 g carne tocata, 4 fire ceapa verde, 4 catei usturoi, 2 linguri pasta de gogosari, 100 g rosii in bulion, 50 g cascaval, 2 linguri ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3 minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute.
Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si asezonam.Lasam sa fiarba cam 15 minute.
Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam sa fiarba 8-10 minute.
La servire punem fusilli in farfurie , adaugam 3 linguri din carnea calita cu sosul format si radem deasupra cascaval.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasticcio di fusilli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne la cuptor cu cu mozzarella si rosii

Penne la cuptor cu cu mozzarella si rosii

Ardeiul, morcovul si ceapa se macina separat la masina de tocat sau la robot. Le putem toca marunt

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Paste cu pulpa de curcan

Paste cu pulpa de curcan

Eu am obiceiul sa oparesc orice fel de carne, mai ales de pasare. Am curatat apoi, pulpele de piele,

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Foerte gustos, dar si rapid!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Da bine mai arata!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    Cred ca e un deliciu !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Tare gustoase trebuie sa fie...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Foarte gustoase si apetisante!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Tare bine mai arata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste fusilli
  • 200 g carne tocata
  • 4 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 100 g rosii in bulion
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foerte gustos, dar si rapid!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca cu fidea si branza de vaci