autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Pasticcio di fusilli

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Ingrediente
400 g paste fusilli, 200 g carne tocata, 4 fire ceapa verde, 4 catei usturoi, 2 linguri pasta de gogosari, 100 g rosii in bulion, 50 g cascaval, 2 linguri ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3 minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute.
Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si asezonam.Lasam sa fiarba cam 15 minute.
Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam sa fiarba 8-10 minute.
La servire punem fusilli in farfurie , adaugam 3 linguri din carnea calita cu sosul format si radem deasupra cascaval.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasticcio di fusilli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Fusili aromate

Fusili aromate

Pastele se pun la fiert conform intructiunilor de pe pachet. Cand sunt aproape gata, intr-un wok

1 vot    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste Carbonara reţetă simplă

Paste Carbonara reţetă simplă

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă simplă: Se pun pastele la fiert (orice fel de paste)

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Foerte gustos, dar si rapid!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Da bine mai arata!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    Cred ca e un deliciu !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Tare gustoase trebuie sa fie...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Foarte gustoase si apetisante!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Tare bine mai arata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste fusilli
  • 200 g carne tocata
  • 4 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 100 g rosii in bulion
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

228 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foerte gustos, dar si rapid!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Cuiburi din paste cu legume aromate Cuiburi din paste cu legume aromate

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Ravioli cu ciuperci