autor:

naty

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Pastrama de oaie

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2017

Ingrediente
bucati carne de oaie( pulpa sau ce bucati aveti fara oase), bere, coriandru macinat, usturoi, sare, piper, cimbru, busuoic verde daca aveti daca nu uscat, ( nu am masurat cantitatile asa ca va sfatuiesc sa puneti cate putin din fiecare dupa ochi si gust),  ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Tin sa va anunt ca sa obtineti o pastrama frageda, e bine sa o lasati la macerat, cel putin 24 ore si cel mult 48.



Se taie carnea bucati potrivite de cca. un deget grosime. Intr-un vas se face marinada, se amesteca coriandrul, busuiocul, sare, piperul, cimbrul, ceapa taiata felii si usturoiul zdrobit. Se pune carnea se acopera vasul si se da la frigider. Daca marinada nu acopera toata carnea, trebuie ca dupa 12 ore sa amestecati prin carne.



Se incinge gratarul si se pune bunatatea de carnita. Se rumeneste frumos pe ambele parti si se mananca pe loc :D alaturi de un mujdei cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Pastrama de oaie

Pastrama de oaie

Spalam si zvantam carnea de oaie cu servete de hartie. Daca e cazul o desosam si o potionam. Eu am

21 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc. Pregatim jaratecul

3 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • bucati carne de oaie( pulpa sau ce bucati aveti fara oase)
  • bere
  • coriandru macinat
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuoic verde daca aveti daca nu uscat
  • ( nu am masurat cantitatile asa ca va sfatuiesc sa puneti cate putin din fiecare dupa ochi si gust)
  •  ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

3 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe de pui pe disc