autor:

maria mihalache

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2013

Ingrediente
1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita, , 4 buc. muschiulet de berbecut, , 1 capatana de usturoi, , sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.

Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoarcem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.

Un deliciu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata

9 voturi    8 comentarii
45 min
Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru

7 voturi    2 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2013

    daaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ai perfecta dreptate Constanta!

  • Fara foto

    Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

    O bunatate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
  • 4 buc. muschiulet de berbecut
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
maria mihalache

maria mihalache (Chef de cuisine)

daaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ai perfecta dreptate Constanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor