autor:

vera

» » Mancaruri cu peste

Pastrav al cartoccio

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
- 2 pastravi filetati, - 200g creveti decorticati, - rosii, usturoi, sare, piper, ulei masline, - foi de aluminiu, patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat si spalat bine, se aseaza pe o foaie de aluminiu, deasupra se orneaza cu creveti, sare, piper, ulei, rosii, se poate adauga putin vin alb. Se strange aluminiul in jurul pastravului, se introduce in cuptorul cald 10-12 minute.

Se serveste cu garnitura de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav al cartoccio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Bun si aspectuos.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Interesanta reteta!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    interesanta reteta,pestele este foarte bun,am ceva proaspat,noi in zona avem pastravarie si periodic cumpar de acolo.felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

      Mmmmmmmm ce pofta mi s-a facut de peste!!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      ma bucur ca-ti place Valentina,si eu sunt fan peste iar cel la gratar imi place la nebunie!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Sunt fan peste....Arata grozav preparatul final,iar gustul trebuie sa fie unul deosebit...Eu am preparat aseara pastrav la gratar,a iesit super bun...( din vara am ramas fara aparat foto,asa ca nu am cu ce sa mai fac poze...)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 pastravi filetati
  • - 200g creveti decorticati
  • - rosii
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • - foi de aluminiu
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

7 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bun si aspectuos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius in crusta de cartofi