autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

PASTRAV COPT IN FOLIE CU SOS GRIBISHE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Ingrediente
4 pastravi,, 80g.unt,, sare, Sos:, 300g. maioneza,, 1 ou fiert,, 50g.castraveciori murati,, 10g. frunze de tarhon,, 1 legatura patrunjel, , 1 legatura arpagic,, 20g.capere,, 100ml. smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1.Pastravii curatati si spalati se sterg cu un prosop de bucatarie si se sareaza atat in interior , cat si in exterior.
2.Folia de aluminiu se unge cu margarina sau unt,se pun pestii si se impacheteaza fiecare in parte.se frig pe gratarul incins 8-10 minute pe o parte si tot atatea minute pe cealalta parte.Se scot din folie si se pun pe o farfurie.
3.Se prepara soul:oul fiert se taie cubulete , la fel si castraveciorii murati ,apoi se taie foarte fin patrunjelul si tarhonul ,arpagicul si caperele.Maioneza se amesteca cu ingredientele de mai sus si se adauga apoi smantana ;se sareaza dupa gust.
4.Se serveste sosul alaturi de pastravi,peste care se pun felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV COPT IN FOLIE CU SOS GRIBISHE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ton provensal by Gordon Ramsay

Ton provensal by Gordon Ramsay

In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Plachie de cod

Plachie de cod

Pestele se taie in felii , se da prin faina amestecata cu boia si se frige in uleiul incins, 2 minute

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 pastravi,
  • 80g.unt,
  • sare
  • Sos:
  • 300g. maioneza,
  • 1 ou fiert,
  • 50g.castraveciori murati,
  • 10g. frunze de tarhon,
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura arpagic,
  • 20g.capere,
  • 100ml. smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Somn natur la cuptorul cu halogen Oven