autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Pastrav cu sos de ciuperci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
2 pastravi proaspeti, 100 g faina de grau, 4 linguri cu uleiulei, , Sos:, 300 g ciuperci proaspete, o ceapa, 20 ml ulei, 1 lingura sos iute, 300 g smantana, 2 linguri wisky, sare, piper, rozmarin, foaie de dafin, verdeata, lamaie - pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

51 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele parti in tigaie cu ulei incins. Se asaza in vas de yena uns cu ulei.
La ceapa rumenita se adauga ciupercile fierte cu sare, foaie de dafin si cimbru. Se calesc impreuna, se adauga sosul iute, se da la blender. Adaugam smantana si dam pe flacara pentru 5 minute. Condimentam, adaugam whisky. Acoperim pestele cu acest sos, dam la cuptorul incins pentru 25de minute. Servim cu mamaliguta fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii

  • R Emil (Bucatar) , 09 ianuarie 2015

    Vreau si euuuuuu

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Bravo,o reteta tare buna.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    Felicitari !

    • Gabriela (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      O reteta de bun gust, felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O reteta deosebita !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Arata grozav...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      O combinatie care mie imi place mult.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Mmmmmm ce bunatate.Felicitari.

    • ANCA

      ANCA (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      delicioasa am sa incerc si eu mai ales ca-mi place pestele foarte mult

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Multumesc.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      Delicioasa! Ai votul meu.

    • franceza , 07 decembrie 2009

      o voi face la iesirea din post...pare f.f.gustoasa!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Cred ca este un deliciu..............

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Cred ca este tare gustos!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

51 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi proaspeti
  • 100 g faina de grau
  • 4 linguri cu uleiulei
  • Sos:
  • 300 g ciuperci proaspete
  • o ceapa
  • 20 ml ulei
  • 1 lingura sos iute
  • 300 g smantana
  • 2 linguri wisky
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • foaie de dafin
  • verdeata
  • lamaie - pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

R Emil (Bucatar)

Vreau si euuuuuu

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste impanat cu omleta