autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Pastrav cu sos de ciuperci

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
2 pastravi proaspeti, 100 g faina de grau, 4 linguri cu uleiulei, , Sos:, 300 g ciuperci proaspete, o ceapa, 20 ml ulei, 1 lingura sos iute, 300 g smantana, 2 linguri wisky, sare, piper, rozmarin, foaie de dafin, verdeata, lamaie - pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

50 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele parti in tigaie cu ulei incins. Se asaza in vas de yena uns cu ulei.
La ceapa rumenita se adauga ciupercile fierte cu sare, foaie de dafin si cimbru. Se calesc impreuna, se adauga sosul iute, se da la blender. Adaugam smantana si dam pe flacara pentru 5 minute. Condimentam, adaugam whisky. Acoperim pestele cu acest sos, dam la cuptorul incins pentru 25de minute. Servim cu mamaliguta fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de rosii

Crap la cuptor in sos de rosii

Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei

20 voturi    23 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Pastrav in crusta de pesmet

Pastrav in crusta de pesmet

Pastravul curatat, spalat, se presara cu sare si zeama de lamaie, se lasa 10 minute. Stergi pestele

30 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    R Emil (Bucatar) , 09 ianuarie 2015

    Vreau si euuuuuu

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Bravo,o reteta tare buna.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    Felicitari !

    • Fara foto

      Gabriela (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      O reteta de bun gust, felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O reteta deosebita !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Arata grozav...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      O combinatie care mie imi place mult.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Mmmmmm ce bunatate.Felicitari.

    • ANCA

      ANCA (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      delicioasa am sa incerc si eu mai ales ca-mi place pestele foarte mult

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Multumesc.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      Delicioasa! Ai votul meu.

    • Fara foto

      franceza , 07 decembrie 2009

      o voi face la iesirea din post...pare f.f.gustoasa!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Cred ca este un deliciu..............

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Cred ca este tare gustos!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

50 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi proaspeti
  • 100 g faina de grau
  • 4 linguri cu uleiulei
  • Sos:
  • 300 g ciuperci proaspete
  • o ceapa
  • 20 ml ulei
  • 1 lingura sos iute
  • 300 g smantana
  • 2 linguri wisky
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • foaie de dafin
  • verdeata
  • lamaie - pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

R Emil (Bucatar)

Vreau si euuuuuu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Saramura de Caras