autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Pastrav in crusta de pesmet

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
2 pastravi proaspeti, sare, piper, 1/2 lamaie, pesmet, ulei pentru prajit, Mujdei, 4 catei de usturoi, 5 linguri ulei, zeama de lamaie, 1 lingura apa minerala

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

30 voturi

Mod de preparare

Pastravul curatat, spalat, se presara cu sare si zeama de lamaie, se lasa 10 minute. Stergi pestele cu prosop de hartie, il treci prin pesmet si il prajesti in tigaia cu ulei incins, pe ambele parti. Il scurgi pe servet de hartie, servesti fierbinte,cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in crusta de pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Somon la teflon

Somon la teflon

Se spala bucatile de somon sub jet de apa rece si apoi se sterg cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

2 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu am pus in pesmet chilli sa fie mai picant,chiar daca pestele il mancam cu usturoi si mamaliguta.

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tin73 , 06 august 2016

    Arata cam ars!!!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Arata ,,,deosebit!!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    O bunatate.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Foarte bun!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Cel mai mult imi place pastravul, dar imi place si merlucius, codul.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Foarte bun! Imi place mult pastravul.

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      De cand nu am mai mancat un pastrav! Ce pofta mi-ai facut. E o bunatate de peste.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

      Delicios, aromat si prezentare de 5 stele! Ai votul meu.L-am salvat la retetele mele.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Păstrăvul, peştele meu preferat! Foarte bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Mmmmmm ce bunatate.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Super delicios...

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Foarte fain! Pastravul e pestele meu preferat. Yammi,yammi.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

30 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi proaspeti
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • Mujdei
  • 4 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura apa minerala

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Tin73

Arata cam ars!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pe?te se pun în ap? cu sare ?i zeam? de l?mâie pentru 10-15 minute. Dup? aceea se scurg bine ?i se pun în

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste cu vinete si rosii