autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Pastrav in crusta de pesmet

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
2 pastravi proaspeti, sare, piper, 1/2 lamaie, pesmet, ulei pentru prajit, Mujdei, 4 catei de usturoi, 5 linguri ulei, zeama de lamaie, 1 lingura apa minerala

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

30 voturi

Mod de preparare

Pastravul curatat, spalat, se presara cu sare si zeama de lamaie, se lasa 10 minute. Stergi pestele cu prosop de hartie, il treci prin pesmet si il prajesti in tigaia cu ulei incins, pe ambele parti. Il scurgi pe servet de hartie, servesti fierbinte,cu mujdei de usturoi si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in crusta de pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pilaf cu peste uscat(sarat)

Pilaf cu peste uscat(sarat)

Mi-au trimis de la tara cateva bucati de crap uscat pregatite chiar de unchiul meu si m-am apucat

17 voturi    21 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Eu am pus in pesmet chilli sa fie mai picant,chiar daca pestele il mancam cu usturoi si mamaliguta.

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tin73 , 06 august 2016

    Arata cam ars!!!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Arata ,,,deosebit!!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    O bunatate.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Foarte bun!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Cel mai mult imi place pastravul, dar imi place si merlucius, codul.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Foarte bun! Imi place mult pastravul.

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      De cand nu am mai mancat un pastrav! Ce pofta mi-ai facut. E o bunatate de peste.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

      Delicios, aromat si prezentare de 5 stele! Ai votul meu.L-am salvat la retetele mele.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Păstrăvul, peştele meu preferat! Foarte bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Mmmmmm ce bunatate.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Super delicios...

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Foarte fain! Pastravul e pestele meu preferat. Yammi,yammi.....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

30 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi proaspeti
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • Mujdei
  • 4 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura apa minerala

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Tin73

Arata cam ars!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati)