Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 mai 2009
Ingrediente
-filete de la 2pastravi sau chiar 2 pastravi fara piele, -o cutie de fasole boabe fiarta, -un praz sau ceapa taiat fideluta, -seminte de pin, -o mina de stafide uscate
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Fierbeti pestele si scoateti bine oasele, pielite. Intr-un vas de yena amestecati toate ingredientele, condimentati cu ulei are piper si un fir de otet balsamic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in salata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata: Preincalzim cuptorul. Pregatim ingredientele.
Morcovii se curata si se spala si se taie
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait
13 voturi
8 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009
"vas de yena" nu exista. Corect se spune vas Jena, de la numele unei localitati din fosta RDG, unde se produceau, in timpul dictaturii comuniste, renumitele vase de sticla rezistente la foc. Aceasta traditie a fabricarii vaselor termorezistente se continua si in zilele noastre la Jena (se citeste "iena").