autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2010

Ingrediente
2 pastravi mari, 4 rosii shery, o ciuperca Truffa (daca se poate), 50 ml vodka pentru fiert ciuperca, 2 bucati de usturoi verde, sare,, 2 linguri ulei de masline, 25 ml vin alb, 1/2 lamaie, frunze proaspete de menta, Garnitura:, Taitei din faina de orez, o lingura de unt, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa care umplem pestele cu bucati din rosie,usturoi si frunze de menta.Asezam pestii in vas de yena uns cu putin ulei de masline,ornam cu felii de rosie,lamaie, frunze de menta si ciuperca fiarta in vodka. Adaugam vinul,acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20 minute.Servim cu garnitura de paste din faina de orez,pregtite dupa reteta de pe ambalaj.Ornam cu patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu sos la cuptor

Pastrav cu sos la cuptor

Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in

242 voturi    24 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Pastrav proaspat cu legume la cuptor

Pastrav proaspat cu legume la cuptor

Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele,ciupercile se pun intregi.Intr-o

9 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    klemy , 05 martie 2017

    delicios

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Foarte frumos, apetisant!

  • Sava Violeta

    Sava Violeta (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Felicitari. Abia astept sa incerc reteta.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Super prezentare ! minunata mancare ! Felicitari !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      O bunatate.

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Prezentare superba! O mancare rafinata! Felicitari!

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Tare bine arata !

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Grozav arata !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      foarte bun!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Foarte frumos prezentata reteta.Nu am folosit trufe pana acum si nu stiam ca se fierb in vodka.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Foarte gustos. Arata foarte bine langa taiteii de orez. Super!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Super bun si in plus arata grozav...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi mari
  • 4 rosii shery
  • o ciuperca Truffa (daca se poate)
  • 50 ml vodka pentru fiert ciuperca
  • 2 bucati de usturoi verde
  • sare,
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25 ml vin alb
  • 1/2 lamaie
  • frunze proaspete de menta
  • Garnitura:
  • Taitei din faina de orez
  • o lingura de unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

klemy

delicios

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME