Pastrav cu sos la Dubletta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pastrav cu sos  la Dubletta

Ingrediente

  • 2 pastravi proaspeti
  • 2 linguri unt
  • 500 g smantana
  • faina de porumb
  • 2 linguri whisky
  • 50 ml vin
  • sare, piper, enibahar, oregano, foaie de dafin, o ceapa mica, 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Pastravul curatat, se trece prin faina de porumb, se prajeste foarte usor pe ambele parti cat sa faca o crusta.

Sosul:

Incingi vasul, adaugi smantana, ceapa intreaga si usturoiul. Cand smantana clocoteste, adaugi in ploaie 3 linguri de faina de porumb, vinul, condimentele si whisky. Imediat ce se indeseste sosul, scoti foaia de dafin ceapa si usturoiul. Acoperi pestele cu sosul obtinut, lasi 5 minute sa clocoteasca impreuna. Daca sosul e prea consistent, mai adaugi putin vin sau lapte. Servesti cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor