autor:

» » Fripturi

Pastrav la gratar

Autor: Sorina Inte (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorina Inte (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
1 buc pastrav, folie de aluminiu, condimente pentru peste, 1 buc ceapa, 1 buc morcov

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu, se condimenteaza cu "condimente pentru peste", se taie rondele o ceapa si morcovul( dupa ce au fost curatite) se uneste capetele foliei de aluminiu, inchizandu-se ermetic , si se pune la gratar, in functie de flacara gratarului( temperatura) se lasa 15 -30 min .
Se indeparteaza foli si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pastrav la gratar cu menta

Pastrav la gratar cu menta

Se pune orezul la fiert in tr-un vas impreuna cu supa iar dupa ce a scazut si orezul e fiert, se

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar
Pastrav la gratar.

Pastrav la gratar.

Se curata, se spaia, se sareaza, se usuca bine. Se ung cu unt sau ulei, se invelesc, fiecare, in

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 buc pastrav
  • folie de aluminiu
  • condimente pentru peste
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcov

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Medalion de carne