autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pastrav la gratar

Autor: Sorina Inte (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sorina Inte (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
1 buc pastrav, folie de aluminiu, condimente pentru peste, 1 buc ceapa, 1 buc morcov

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu, se condimenteaza cu "condimente pentru peste", se taie rondele o ceapa si morcovul( dupa ce au fost curatite) se uneste capetele foliei de aluminiu, inchizandu-se ermetic , si se pune la gratar, in functie de flacara gratarului( temperatura) se lasa 15 -30 min .
Se indeparteaza foli si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
pastrav la gratar si cartofi natur

pastrav la gratar si cartofi natur

Pastravul se curata,se spala se unge cu ulei si se sareaza.. Pastravul se frige pe ambele parti. cartofii

14 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la gratar

Pastrav la gratar

Condimentam pestele numai cu sare si piper pentu a ne bucura de aroma saramurii. Pentru saramura

7 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 buc pastrav
  • folie de aluminiu
  • condimente pentru peste
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcov

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitele cu sos de smântânã si ciuperci(Bifinhos c/cogumelos)
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide