Se curata si se spala pestele, se sareaza, dupa care se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe un servetel absorbant, se aseaza pe un platou.
Cartofii si morcovii se curata, se taie cubulete sau rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se aseaza langa peste.
Se toaca marunt patrunjelul, lamaia se taie felii subtiri si se orneaza platoul.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii