autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu peste

Pastrav prajit cu cartofi si morcovi fierti

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
1 kg pastrav, 1/2 kg cartofi, 4 morcovi, 1 lamaie, 1 legatura patrunjel,, sare., Pt prajit:, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele, se sareaza, dupa care se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe un servetel absorbant, se aseaza pe un platou.
Cartofii si morcovii se curata, se taie cubulete sau rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se aseaza langa peste.
Se toaca marunt patrunjelul, lamaia se taie felii subtiri si se orneaza platoul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu cartofi si morcovi fierti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu sos de smantana

Peste cu sos de smantana

Pestele se spala si se sterge in prosop Se trece prin pesmet si se prajeste in ulei incins, la foc

11 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Bucatile de peste(groase de circa 2,5-3 cm)se curata de solzi, se spala si apoi se lasa la scurs. Fiecare

32 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Multumesc Carmen, pastravul imi place cel mai mult, e in fruntea soiurilor de peste preferat de mine.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Lenuta,ai cam aceleasi gusturi ca si mine.Pastravul este pestele meu favorit.Retele usoare sunt si cele mai bune.Ce poate fi mai bun decat un pastrav cu legume.Ai votul meu si multe retete sa ne mai pui.Felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    E o reteta extrem de simpla si de usoara .

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Pastravul e un deliciu, oricum l-am prepara. Si noi mancam des pastrav. Tentanta reteta ta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      O bunatate...Imi place pestele enorm...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc Carmen, pastravul imi place cel mai mult, e in fruntea soiurilor de peste preferat de mine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste la cuptor