autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu peste

Pastrav prajit cu cartofi si morcovi fierti

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
1 kg pastrav, 1/2 kg cartofi, 4 morcovi, 1 lamaie, 1 legatura patrunjel,, sare., Pt prajit:, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele, se sareaza, dupa care se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe un servetel absorbant, se aseaza pe un platou.
Cartofii si morcovii se curata, se taie cubulete sau rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se aseaza langa peste.
Se toaca marunt patrunjelul, lamaia se taie felii subtiri si se orneaza platoul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu cartofi si morcovi fierti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dourada cu legume

Dourada cu legume

Pestii se curata, temperam cu sare, piper si dupa 15-20min introducem la cuptor(grill) si ii coacem

10 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Macrou la grill (gratar)

Macrou la grill (gratar)

Macroul este un peste care se pregateste repede neavand solzi,doar trebuie eviscerat,are un gust

15 voturi    23 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Multumesc Carmen, pastravul imi place cel mai mult, e in fruntea soiurilor de peste preferat de mine.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Lenuta,ai cam aceleasi gusturi ca si mine.Pastravul este pestele meu favorit.Retele usoare sunt si cele mai bune.Ce poate fi mai bun decat un pastrav cu legume.Ai votul meu si multe retete sa ne mai pui.Felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    E o reteta extrem de simpla si de usoara .

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Pastravul e un deliciu, oricum l-am prepara. Si noi mancam des pastrav. Tentanta reteta ta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      O bunatate...Imi place pestele enorm...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc Carmen, pastravul imi place cel mai mult, e in fruntea soiurilor de peste preferat de mine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
File de cod pane