autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu migdale

   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1/4 lingurita praf de mustar, 4 pastravi (200 gr. fiecare), 90 gr unt, 1/2 pahar migdale sarate si decojite, 1/2 pahar vin alb, 5 linguri suc de lamiie, 1/2 lingurita marar uscat, piper macinat dupa gust, 1/4 pahar faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Se curata pastravii se spala si se taie aripioarele.Se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata cu piper, marar uscat si praf de mustar.
2. Cu o pensula se pune suc de lamiie pe pastravi dupa care se tavalesc iarasi prin faina.
3. Se pune untul la topit intr-un vas destul de incapator, se prajesc midalele pina devin aurii dupa care se scot pe un servet absorbant. Se pun pastravii la prajit pe foc potrivit se intorc doar o singura data avind grija sa nu se rupa.
Dupa ce au deja culoare aurie se scot pe un servet absorbant.
4. In vas se adauga sucul de lamiie care a ramas, vin se lasa sa ajunga pina la punctul de fierbere pina ce sosul se ingroasa se adauga migdalele.
5. Pastravii se aseaza pe un platou (sau fiecare pe farfurie separat) si se toarna sosul peste pastravi. Se serveste imediat.
Se poate servi cu cartofi natur, cartofi intregi facuti la cuptor (in folie de aluminium).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scrumbie aromata, pe gratar

Scrumbie aromata, pe gratar

Scrumbia se curata de intestine si de solzi apoi se spala in apa rece,se zvanta si se indulceste

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Varza cu crap

Varza cu crap

Varza murata se taie fideluta,apoi se pune la calit cu ulei si boabe de piper o lasam sa se caleasca

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1/4 lingurita praf de mustar
  • 4 pastravi (200 gr. fiecare)
  • 90 gr unt
  • 1/2 pahar migdale sarate si decojite
  • 1/2 pahar vin alb
  • 5 linguri suc de lamiie
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • piper macinat dupa gust
  • 1/4 pahar faina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fish cakes (chiftele cu peste)