Ingrediente
6 pastravi, , sare, , 1 cana smantana, , verdeata tocata, , 2 linguri de unt
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Ingrediente
6 pastravi, , sare, , 1 cana smantana, , verdeata tocata, , 2 linguri de unt
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Cely Snijec (Chef de cuisine):
Pregatesc si eu la fel, dar dupa ce il prajesc, il asez in vas, acopar pestele cu smantana condimentata cu sare, piper, marar, dau la cuptor pentru cateva minute.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009
Pastravul e minunat, e pestele preferat. Eu mai gatesc uneori si macrou file.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009
Pastravul e minunat, e pestele preferat. Eu mai gatesc uneori si macrou file.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009
Cred ca sunt deliciosi...
Redusa
30 min
0 voturi
burdulea maria elena (Chef de cuisine)
Pastravul e minunat, e pestele preferat. Eu mai gatesc uneori si macrou file.
Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009
Merge si pangasius, bineinteles ca nu are aceeasi aroma, dar e mai rentabil.