autor:

patronik

» » Mancaruri cu peste

Pastravi cu smantana

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
6 pastravi, , sare, , 1 cana smantana, , verdeata tocata, , 2 linguri de unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pastravii si se spala. Se prajesc in unt fierbinte, upa ce au stat 15 min. cu sarea pe ei. Se scot pe o farfurie mare, se acopera cu smantana si cu verdeata tocata si se acopera imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

1. Spalam fileul de pangasius, ii dam sare si piper 2. Taiem lamaia, rosiile si ceapa rondele, usturoiul

14 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Pregatesc si eu la fel, dar dupa ce il prajesc, il asez in vas, acopar pestele cu smantana condimentata cu sare, piper, marar, dau la cuptor pentru cateva minute.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

    Pastravul e minunat, e pestele preferat. Eu mai gatesc uneori si macrou file.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

    Pastravul e minunat, e pestele preferat. Eu mai gatesc uneori si macrou file.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Cred ca sunt deliciosi...

    • Lupu Caprian Irina Mihaela

      Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Merge si pangasius, bineinteles ca nu are aceeasi aroma, dar e mai rentabil.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 pastravi
  • sare
  • 1 cana smantana
  • verdeata tocata
  • 2 linguri de unt

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Pastravul e minunat, e pestele preferat. Eu mai gatesc uneori si macrou file.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi