autor:

patronik

» » Mancaruri cu carne

Pastravi cu sos de maioneza

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
6 pastravi, , sare, , 1 ou, , piper, , o lamaie, , 50 g unt, , 1 lingura de apa, , otet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastravii se curata si se spala cu apa rece, dupa care se pun la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa 15 min. se scot pe un platou si se acopera cu maioneza calda, pregatita astfel: un galbenus crud se freaca spuma cu doua linguri de unt. Cand pasta a devenit omogena, se adauga zeama de la o lamaie, piper macinat si putina sare. Se subtiaza cu olingura de apa rece si se tine la cald. Se toarna peste pastravi si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu sos de maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui picant

Piept de pui picant

Se taie pieptul de pui în 2 pe lungime, apoi în feliuţe. Se pune în wok ulei de măsline şi

4 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada surpriza cu carne si legume

Rulada surpriza cu carne si legume

Din carne, cartofii scursi de zeama, usturoiul pisat, ceapa tocata, pasta de tomate, ouale crude,

2 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
399.99 lei
339.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Bun de tot.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui umplut cu inimi, pipote si ficat