Ficatelul se curata foarte bine de pielite si de fiere , se spala si se pune la fiert.
Ficatul trebuie sa fie acoperit bine cu apa, adaugam prazul, ceapa taiate in ineluse subtiri, boabele de piper, sare si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 20 de minute avand grija sa luam spuma care se formeaza.
Dupa fierbere se scurge de apa , se vor alege boabele de piper,iar ficatul se lasa la racit.
Separat fierbem 3 oua tari.Vom folosi doar galbenusurile, urmand ca albusurile sa le umplem cu pate.
Punem in robot ficatul racit, prazul,ceapa, galbenusurile de ou, sare, piper macinat dupa gust , untul moale ( la temperatura camerei) si mixam pana cand obtinem un pate omogen, fin si cremos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii