autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Sosuri

Pate de somon afumat

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
100g somon afumat, 100g smintina 50g brinza Philadelphia, suc de lamiie, marar tocat, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca(dar nu prea mult)totul la blender

Se pune intr-un vas adinc cu felii de piine prajita in jur (unsa cu ulei de masline daca vrem)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui cu sos garam masala

Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Sosuri
Sos cu ardei iute si mere

Sos cu ardei iute si mere

Legumele si merele se toaca, se adauga bulionul, condimentele si se pun la fiert 30 minute, se adauga

0 voturi    1 comentariu
45 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Cred ca e un deliciu

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 100g somon afumat
  • 100g smintina 50g brinza Philadelphia
  • suc de lamiie
  • marar tocat
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Macaroane cu branza si jambon