Se amesteca toate ingredientele pentru aluat foarte bine(se poate folosi robotul) si se tine la frigider minim 1 ora. Se poate tine si de pe o zi pe alta daca nu va e urgent sa faceti reteta. Se intinde apoi o foaie subtire, se ruleaza si se intinde din nou intr-o foaie subtire . Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de umplutura pe o margine a fiecarui patratel de aluat, se aduce marginea goala peste cea cu umplutura, se lipesc bine marginile cu dintii unei furculite si se pun in tava cu hartie de copt.
Se coc pana devin aurii.
Se pot unge cu ou deasupra daca doriti-eu nu le0am facut pt ca se rumenesc si fara.
Este un aluat care aduce cu cel de foietaj cumparat.
Reteta de aluat o am de pe blogul Amaliei cu mii de multumiri.
Aluat puteti face mai mult sau mai putin, in functie de cate pateuri doriti.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii