autor:

Cely Snijec

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Pateuri cu branza de oi

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2012

Ingrediente
1kg foietaj, 300 g branza de oi, 2 oua, piper, mac

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Intind cu sucitorul foaia de foietaj,tai fasii de 8-10cm, peste care asez gramajoare de branza de oi in care am incorporat un ou si piper.Indoi fasia de aluat peste care am asezat branza, lipesc bine capetele,tai pateurile la 5cm. Ung pateurile cu ou batut cu putina sare si piper.Presar mac,le asez in tava tapetata cu hartie de copt, dau la cuptorul incins pana se rumenesc. Servim calde sau reci.Se pot reincalzi in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Branza se amesteca bine cu untul si 2 oua intregi, dupa care se incorporeaza si cele 2 linguri de

4 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Se amesteca branza data pe razatoare cu ouale, se adauga zaharul vanilat, grisul si stafidele. Cu

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg foietaj
  • 300 g branza de oi
  • 2 oua
  • piper
  • mac

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Mic dejun englezesc - oua cu carnaciori si rosii