Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut.Se intinde foaie subtire si se taie patratele.Se calesc 4 cepe mari ,un morcov mare,un kg de carne tocata de vita,se pune vegeta si condiment de pizza,piper.Se pune in fiecare patratel cate o lingurita de umplutura se unesc marginile la jumatatea ( se face un plic) si se coc in tava unsa cu ulei.Sunt foarte bune cu bere,atat calde cat si reci.Daca se pune condiment de pizza se poate intinde foaie rotunda se lasa la crescut in tava se pune umplutura pe toata suprafata si se poate servi pizza cu ketchup.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii