Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut.Se intinde foaie subtire si se taie patratele.Se calesc 4 cepe mari ,un morcov mare,un kg de carne tocata de vita,se pune vegeta si condiment de pizza,piper.Se pune in fiecare patratel cate o lingurita de umplutura se unesc marginile la jumatatea ( se face un plic) si se coc in tava unsa cu ulei.Sunt foarte bune cu bere,atat calde cat si reci.Daca se pune condiment de pizza se poate intinde foaie rotunda se lasa la crescut in tava se pune umplutura pe toata suprafata si se poate servi pizza cu ketchup.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii