autor:

Carmen Dumitrescu

» » Aperitive

Pateuri cu carne

Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Ingrediente
Pentru aluat:, 2 oua,un pachetel drojdie,2 cani lapte( dulce,batut,sifon)1ceasca ulei,cimbru,2 lingurite de zahar si faina cat cuprinde sa fie o coca buna., Umplutura:, 4 cepe mari,un morcov mare,un kg.de carne tocata de vita ( sau carne slaba,vitel,curcan vegeta,piper,condimente de pizza.

Dificultate: Medie Timp: 2h

26 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut.Se intinde foaie subtire si se taie patratele.Se calesc 4 cepe mari ,un morcov mare,un kg de carne tocata de vita,se pune vegeta si condiment de pizza,piper.Se pune in fiecare patratel cate o lingurita de umplutura se unesc marginile la jumatatea ( se face un plic) si se coc in tava unsa cu ulei.Sunt foarte bune cu bere,atat calde cat si reci.Daca se pune condiment de pizza se poate intinde foaie rotunda se lasa la crescut in tava se pune umplutura pe toata suprafata si se poate servi pizza cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateuri cu telemea de oaie  si za’atar-Pateuri cu carne-specific tarilor arabe

Pateuri cu telemea de oaie si za’atar-Pateuri cu carne-specific tarilor arabe

Se scoate aluatul pentru pateuri din congelator si se lasa cateva minute sa se dezghete. Umplutura

27 voturi    11 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Incepem cu aluatul: Cernem faina intr-un bol, facem o gropita la mijlocul fainii adugam apa, sarea

20 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

26 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 2 oua,un pachetel drojdie,2 cani lapte( dulce,batut,sifon)1ceasca ulei,cimbru,2 lingurite de zahar si faina cat cuprinde sa fie o coca buna.
  • Umplutura:
  • 4 cepe mari,un morcov mare,un kg.de carne tocata de vita ( sau carne slaba,vitel,curcan vegeta,piper,condimente de pizza.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Limba rasol cu ciuperci si sos