autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Pavlova Pinnacles

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
6 forme de mereng gata facute, 284 ml de smantana pentru frisca, 2 banane potrivite, 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura "fagure de miere", 3 linguri de sirop auriu

Dificultate: Medie Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Pune formele de mereng pe un tocator si asaza-le deoparte.
2. Toarna smantana pentru frisca intr-un castron si bate-o cu un tel pana cand se intareste si formeaza varfuri pufoase.
3. Decojeste si farama bananele intr-un alt castron. Taie ciocolata in bucati mari. Amesteca cu grija piureul de banane si trei sferturi din bucatile de ciocolata in frisca.
4. Pune amestecul cu lingura in formele de meringue, umplandu-le cat mai bine ! Asaza bucatile de ciocolata ramase deasupra si toarna sirop auriu peste forme cu lingura.
Serveste-le imediat !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova Pinnacles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bavarese  cu fructe de sezon

Bavarese cu fructe de sezon

Puneti gelatina la inmuiat in apa rece cu o jumatate de ora prima de prepararea desertului. Laptele

3 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Desert la pahar

Desert la pahar

Punem biscuitii in blender si ii facem praf. Ii amestecam cu stafide si suc de portocale si ii lasam

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 forme de mereng gata facute
  • 284 ml de smantana pentru frisca
  • 2 banane potrivite
  • 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura "fagure de miere"
  • 3 linguri de sirop auriu

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Lapte de pasare