autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Pavlova Pinnacles

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
6 forme de mereng gata facute, 284 ml de smantana pentru frisca, 2 banane potrivite, 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura "fagure de miere", 3 linguri de sirop auriu

Dificultate: Medie Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Pune formele de mereng pe un tocator si asaza-le deoparte.
2. Toarna smantana pentru frisca intr-un castron si bate-o cu un tel pana cand se intareste si formeaza varfuri pufoase.
3. Decojeste si farama bananele intr-un alt castron. Taie ciocolata in bucati mari. Amesteca cu grija piureul de banane si trei sferturi din bucatile de ciocolata in frisca.
4. Pune amestecul cu lingura in formele de meringue, umplandu-le cat mai bine ! Asaza bucatile de ciocolata ramase deasupra si toarna sirop auriu peste forme cu lingura.
Serveste-le imediat !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova Pinnacles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulouri cu crema de alune de padure

Rulouri cu crema de alune de padure

Dintre rulourile pregatite pana acum, acestea cu crema de alune de padure mi-au placut cel mai mult. Mod

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tortulete cu nutella

Tortulete cu nutella

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade. In oala mixerului se bate crema de Nutella cu ouale pana

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 forme de mereng gata facute
  • 284 ml de smantana pentru frisca
  • 2 banane potrivite
  • 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura "fagure de miere"
  • 3 linguri de sirop auriu

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta aromata de toamna Placinta aromata de toamna

Umplutura: Mai intai se prepara umplutura deoarece dovleacul necesita mai mult timp la calit. Se curata de coaja si se da pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu lamaie