autor:

» » Dulciuri diverse

Pavlova Pinnacles

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
6 forme de mereng gata facute, 284 ml de smantana pentru frisca, 2 banane potrivite, 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura "fagure de miere", 3 linguri de sirop auriu

Dificultate: Medie Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Pune formele de mereng pe un tocator si asaza-le deoparte.
2. Toarna smantana pentru frisca intr-un castron si bate-o cu un tel pana cand se intareste si formeaza varfuri pufoase.
3. Decojeste si farama bananele intr-un alt castron. Taie ciocolata in bucati mari. Amesteca cu grija piureul de banane si trei sferturi din bucatile de ciocolata in frisca.
4. Pune amestecul cu lingura in formele de meringue, umplandu-le cat mai bine ! Asaza bucatile de ciocolata ramase deasupra si toarna sirop auriu peste forme cu lingura.
Serveste-le imediat !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova Pinnacles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 forme de mereng gata facute
  • 284 ml de smantana pentru frisca
  • 2 banane potrivite
  • 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura "fagure de miere"
  • 3 linguri de sirop auriu

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
prajitura pufoasa cu amaretti si mere