autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Pavlova Pinnacles

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
6 forme de mereng gata facute, 284 ml de smantana pentru frisca, 2 banane potrivite, 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura "fagure de miere", 3 linguri de sirop auriu

Dificultate: Medie Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Pune formele de mereng pe un tocator si asaza-le deoparte.
2. Toarna smantana pentru frisca intr-un castron si bate-o cu un tel pana cand se intareste si formeaza varfuri pufoase.
3. Decojeste si farama bananele intr-un alt castron. Taie ciocolata in bucati mari. Amesteca cu grija piureul de banane si trei sferturi din bucatile de ciocolata in frisca.
4. Pune amestecul cu lingura in formele de meringue, umplandu-le cat mai bine ! Asaza bucatile de ciocolata ramase deasupra si toarna sirop auriu peste forme cu lingura.
Serveste-le imediat !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova Pinnacles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Amandine

Amandine

Mod de preparare Blat: separam albusurile de galbenus. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,

12 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Dulciuri diverse
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Apa si zaharul se pun la foc pana se face un sirop. Cand siropul s-a leagat, se adauga fructele.

3 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 forme de mereng gata facute
  • 284 ml de smantana pentru frisca
  • 2 banane potrivite
  • 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura "fagure de miere"
  • 3 linguri de sirop auriu

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Papanasi