Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine si se adauga o lingura de ulei de masline.
Se pune o tigaie la incins cu untul si se adauga crevetii si scoicile. Se lasa un minut pana se patrund la foc mediu, apoi se adauga ardeiul taiat marunt. Se mai lasa un minut si se adauga vinul. Se da focul mai tare si se lasa cateva secunde, pana scade putin apoi se adauga sucul de lima. Se mai lasa cateva secunde, se adauga piper si sare si se adauga pastele. Se amesteca bine, apoi se ia de pe foc, se toarna intr-un bol cu tot cu zeama si se adauga rucola.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii