Se spala fasolea, se scurge si se taie bucatele. Rosiile oparite se curata de pielita si se taie marunt. Ceapa curatata se toaca, iar slaninuta se taie fasii ceva mai late.
Se prajeste slaninuta in uleiul incins, se scoate din tigaie si in locul ei se pune ceapa, care se caleste cateva minute. Se adauga rosiile, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa fiarba incet, fara capac, circa 5 minute.
Fasolea si macaroanele se fierb circa 12 minute in apa cu sare.
Patrunjelul spalat si zvantat se toaca marunt. Se scurg macaroanele si fasolea, se amesteca cu slaninuta, patrunjelul tocat si rosiile, se presara eventual cu parmezan sau cascaval ras si se servesc imediat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii