Se pun pastele la fiert conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se pun morcovii si broccoli (taiati in bucati micute) la calit cu uleiul si o ceasca de apa. Cand scade apa, adaugam ciupercile feliate si lasam sa se faca bine si sa scada si zeama lasata de ciuperci. Adaugam sucul de rosii si codimentele. Lasam inca 2-3 minute si gata sosul. Intre timp, sigur au fiert si pastele. Le adaugam peste sos si gata!
Pastele sunt perfecte pentru un pranz sau o cina de vara. Legumele merg perfect langa paste, asadar veți avea un preparat gustos si sanatos!
Pofta mare!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii