Se pun pastele la fiert conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se pun morcovii si broccoli (taiati in bucati micute) la calit cu uleiul si o ceasca de apa. Cand scade apa, adaugam ciupercile feliate si lasam sa se faca bine si sa scada si zeama lasata de ciuperci. Adaugam sucul de rosii si codimentele. Lasam inca 2-3 minute si gata sosul. Intre timp, sigur au fiert si pastele. Le adaugam peste sos si gata!
Pastele sunt perfecte pentru un pranz sau o cina de vara. Legumele merg perfect langa paste, asadar veți avea un preparat gustos si sanatos!
Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii