autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Penne cu somon, sparanghel si ciuperci

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 3 felii de somon,, 2 cubulete de supa Maggi,, 10buc. sparanghel verde(proaspat sau congelat),, 200g.penne(paste italienesti_,de forma cilindrica), 6 ciuperci champignons, mari,, sucul unei lamai,, 2 salote,, 100ml. apa,, 1 lingura ulei de masline,, 100g. parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se dilueaza un cubulet Maggi in 100ml. apa calda.Se lasa sa se raceasca.
2.Se curata salotele, se spala,se taie marunt si se calesc intr-o tigaie cu ulei de masline.
3.Se taie somonul in cuburi si se marineaza 1 ora impreuna cu salotele in apa amestecata cu cubuletul de supa Maggi si sucul de lamaie.
4.Se taie ciupercile felii.
5.Se fierb pastele penne 10 minute intr-un litru de apa cu un cubulet de supa Maggi.Cand au fiert de jumatate, deci dupa 5 minute, se adauga sparanghelul.
6.Intr-o tigaie de teflon, fara grasime,se frige somonul , apoi se adauga ciupercile si se continua frigerea, pe foc mare, 3 minute.Se adauga marinata ,in care a fost tinut somonul si se lasa sa scada apa.Se ia de pe foc, se adauga restul de ingrediente, se amesteca usor si prepararul se serveste imediat cu parmezan ras deasupra si cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu somon, sparanghel si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit. Se condimenteaza

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care

20 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vekas Maria , 04 martie 2010

    Asa este..Gatesc somon saptamanal, ne place la toti la nebunie si mereu experimentez alta reteta,spre bucuria familiei mele...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Ce bun trebie sa fie.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 3 felii de somon,
  • 2 cubulete de supa Maggi,
  • 10buc. sparanghel verde(proaspat sau congelat),
  • 200g.penne(paste italienesti_,de forma cilindrica)
  • 6 ciuperci champignons
  • mari,
  • sucul unei lamai,
  • 2 salote,
  • 100ml. apa,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 100g. parmezan ras

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas Maria

Asa este..Gatesc somon saptamanal, ne place la toti la nebunie si mereu experimentez alta reteta,spre bucuria familiei mele...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biban de mare prajit