1.Se dilueaza un cubulet Maggi in 100ml. apa calda.Se lasa sa se raceasca.
2.Se curata salotele, se spala,se taie marunt si se calesc intr-o tigaie cu ulei de masline.
3.Se taie somonul in cuburi si se marineaza 1 ora impreuna cu salotele in apa amestecata cu cubuletul de supa Maggi si sucul de lamaie.
4.Se taie ciupercile felii.
5.Se fierb pastele penne 10 minute intr-un litru de apa cu un cubulet de supa Maggi.Cand au fiert de jumatate, deci dupa 5 minute, se adauga sparanghelul.
6.Intr-o tigaie de teflon, fara grasime,se frige somonul , apoi se adauga ciupercile si se continua frigerea, pe foc mare, 3 minute.Se adauga marinata ,in care a fost tinut somonul si se lasa sa scada apa.Se ia de pe foc, se adauga restul de ingrediente, se amesteca usor si prepararul se serveste imediat cu parmezan ras deasupra si cu un vin alb sec.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii