Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Preincălzim cuptorul la 180 de grade Celsius
Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii.
Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor pentru maxim 15 minute, la 170 de grade C.
După ce le scoatem din cuptor, vom observa că perele sunt puțin crocante. Punem brânză gorgonzola în scobitura perei, apoi adăugăm miezul de nucă și peste turnăm firicele de miere.
Vezi și o rețetă delicioasă de Paste cu sos Gorgonzola
Ornăm cu câteva fire de cimbru proaspăt și un praf de piper.
Putem servi și alături de câteva felii de prosciutto crudo. Poftă bună!
Tu știi care este semnul ce-ți confirmă că achiziționezi de la raft o brânză gorgonzola de calitate?
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii