Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza perisoarele si se lasa deoparte.
Pentru sos:
Se incalzeste uleiul,se prajeste ceapa pentru 2 minute,se adauga usturoiul ,ghimbirul si rosiile.Se prajesc bine pana ce se inmoaie rosiile si se formeaza un sos.Se adauga sarea,ardeiul iute rosu si perisoarele.Se amesteca o data usor,se acopera si se lasa pe foc foarte mic cam 30 de minute,sau pana ce perisoarele sunt facute.Eu mai adaug si putina apa daca sosul nu este indeajuns.
Trebuie ca uleiul sa iasa la suprafata.
Se pune ardeiul iute verde cand este gata.
Se poate servi cu lipie libaneza.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii