Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza perisoarele si se lasa deoparte.
Pentru sos:
Se incalzeste uleiul,se prajeste ceapa pentru 2 minute,se adauga usturoiul ,ghimbirul si rosiile.Se prajesc bine pana ce se inmoaie rosiile si se formeaza un sos.Se adauga sarea,ardeiul iute rosu si perisoarele.Se amesteca o data usor,se acopera si se lasa pe foc foarte mic cam 30 de minute,sau pana ce perisoarele sunt facute.Eu mai adaug si putina apa daca sosul nu este indeajuns.
Trebuie ca uleiul sa iasa la suprafata.
Se pune ardeiul iute verde cand este gata.
Se poate servi cu lipie libaneza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii