autor:

Giu

» » Mancaruri cu carne

Perisoare din carne

Autor: Giu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 mai 2010

Ingrediente
500 gr. carne macinata, 1 ou, 2 felii de paine tare inmuiata in apa, 2 linguri parmezan, 5 linguri lapte, 3 catei de usturoi pisati, suc de rosii, jumatate de pahar vin alb, patrunjel, pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea macinata cu oul, feliile de paine, parmezanul, laptele, patrunjelul si usturoiul, dupa care se fac bilute de carne care se dau prin pesmet, apoi se pun in tigaie in ulei incins.
Dupe ce se formeaza crusta se stinge cu vin alb, apoi se adauga sucul de rosii. Se mai tin 10 minute pe foc. Se servesc calde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bors de perisoare, din carne tocata de curcan

Bors de perisoare, din carne tocata de curcan

Curatam zarzavatul,il spalam,il taiem si apoi il punem in oala la fiert.Eu fac ciorba intr-o oala

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare din carne de manzat

Ciorba de perisoare din carne de manzat

Se toaca carnea si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina.

4 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Gustoase si rapide!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne macinata
  • 1 ou
  • 2 felii de paine tare inmuiata in apa
  • 2 linguri parmezan
  • 5 linguri lapte
  • 3 catei de usturoi pisati
  • suc de rosii
  • jumatate de pahar vin alb
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Giu
Penne rigate cu panceta si mozarella

Penne rigate cu panceta si mozarella

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se caleste pancetta cu un strop

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Fusilli cu ciuperci

Fusilli cu ciuperci

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se pun la calit ciupercile cu un strop

2 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Gustoase si rapide!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Capse(specific arab)