autor:

Giu

» » Mancaruri cu carne

Perisoare din carne

Autor: Giu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 10 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 10 mai 2010

Ingrediente
500 gr. carne macinata, 1 ou, 2 felii de paine tare inmuiata in apa, 2 linguri parmezan, 5 linguri lapte, 3 catei de usturoi pisati, suc de rosii, jumatate de pahar vin alb, patrunjel, pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea macinata cu oul, feliile de paine, parmezanul, laptele, patrunjelul si usturoiul, dupa care se fac bilute de carne care se dau prin pesmet, apoi se pun in tigaie in ulei incins.
Dupe ce se formeaza crusta se stinge cu vin alb, apoi se adauga sucul de rosii. Se mai tin 10 minute pe foc. Se servesc calde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bors de perisoare, din carne tocata de curcan

Bors de perisoare, din carne tocata de curcan

Curatam zarzavatul,il spalam,il taiem si apoi il punem in oala la fiert.Eu fac ciorba intr-o oala

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Perisoare din carne de pui cu smantana

Perisoare din carne de pui cu smantana

Carnea de pui, pielea si ceapa (calita si racita ulterior), se dau prin masina de tocat de 2 ori. La

4 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 15 %
129.99 lei
110.49 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Gustoase si rapide!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne macinata
  • 1 ou
  • 2 felii de paine tare inmuiata in apa
  • 2 linguri parmezan
  • 5 linguri lapte
  • 3 catei de usturoi pisati
  • suc de rosii
  • jumatate de pahar vin alb
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Giu
Penne rigate cu panceta si mozarella

Penne rigate cu panceta si mozarella

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se caleste pancetta cu un strop

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Fusilli cu ciuperci

Fusilli cu ciuperci

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se pun la calit ciupercile cu un strop

2 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Gustoase si rapide!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Coq au vin de pui cu dovleac si mere