autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Peste afumat cu maioneza

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
1 kg de cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou) maioneza 1 knorr mediteranean.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie ca pt. salata de boeuf. Ceapa la fel se taie foarte marunt. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cit mai marunt. Cartofi, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste afumat cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de peste afumat cu maioneza

Salata de peste afumat cu maioneza

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert cu un pic de sare. Dupa ce au fiert

19 voturi    1 comentariu
40 min
Salate reci
Salata de sparangel cu cartofi noi

Salata de sparangel cu cartofi noi

Se fierb tare cartofii noi, se lasa sa se raceasca. Eu ii spal cu peria de vase si nu-i mai curat

0 voturi    2 comentarii
1h
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 3 cepe potrivite ca marime
  • 2 pesti afumati (preferabil macrou) maioneza 1 knorr mediteranean.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata cu peste