autor:

carmen tudor

» » Mancaruri cu peste

Peste alb cu cartofi natur

Autor: carmen tudor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen tudor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
Un file mare de peste alb,, 1 kg cartofi,, ulei,sare.piper,tarhon in otet,1 capatana usturoi taiat fin., Ps:cui nu-i place gustul si mirosul tarhonului poate pune patrunjel verde tocat si suc de lamaie. vin alb]

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii taiati cuburi mai mari sau sferturi.
Se prajeste la foc mic pestele alb in tigaie de teflon cu foarte putin ulei[doar unsa tigaia si facultativ se adauga vin alb dupa ce s-a rumenit].
Cartofii fierti se amesteca cu un dresing obtinut din otetul de la tarhon ,frunze tocate de tarhon,ulei de masline si usturoiul tocat fin plus sare si piper.
Se serveste pestele alaturi de acesti cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic,se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Creveti cu usturoi

Creveti cu usturoi

Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul. Adauga usturoiul si ardeiul iute. Amesteca la foc mediu

4 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Gustos pestele...si cu cartofi natur merge excelent!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Delicios,oricum ai gati pestele este minunat,foarte sanatos.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

    Un deliciu...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Sanatos, dar si aratos.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Pestele este mancarea mea cea mai favorita,bravos,nota 10 cu felicitari si mai ales ca ai si prosopel de bucatarie cu Corfu,la fel cum am si eu.O zi buna !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Un file mare de peste alb,
  • 1 kg cartofi,
  • ulei,sare.piper,tarhon in otet,1 capatana usturoi taiat fin.
  • Ps:cui nu-i place gustul si mirosul tarhonului poate pune patrunjel verde tocat si suc de lamaie. vin alb]

Raporteaza reteta

Retete
de carmen tudor
Budinca din paste cu lapte batut

Budinca din paste cu lapte batut

Se fierb partial pastele in apa cu sare;se scot si se pun in tava unsa cu ulei[unt];separta se bat

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Budinci

mirey (Chef de cuisine)

Gustos pestele...si cu cartofi natur merge excelent!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav prajit