autor:

carmen tudor

» » Mancaruri cu peste

Peste alb cu cartofi natur

Autor: carmen tudor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen tudor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
Un file mare de peste alb,, 1 kg cartofi,, ulei,sare.piper,tarhon in otet,1 capatana usturoi taiat fin., Ps:cui nu-i place gustul si mirosul tarhonului poate pune patrunjel verde tocat si suc de lamaie. vin alb]

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii taiati cuburi mai mari sau sferturi.
Se prajeste la foc mic pestele alb in tigaie de teflon cu foarte putin ulei[doar unsa tigaia si facultativ se adauga vin alb dupa ce s-a rumenit].
Cartofii fierti se amesteca cu un dresing obtinut din otetul de la tarhon ,frunze tocate de tarhon,ulei de masline si usturoiul tocat fin plus sare si piper.
Se serveste pestele alaturi de acesti cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat

Peste sarat si uscat

Varianta 1 In apa se adauga sare grunjoasa atat cat va sta oul crud deasupra si se fierbe

14 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Bucatile de peste(groase de circa 2,5-3 cm)se curata de solzi, se spala si apoi se lasa la scurs. Fiecare

32 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Gustos pestele...si cu cartofi natur merge excelent!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Delicios,oricum ai gati pestele este minunat,foarte sanatos.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

    Un deliciu...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Sanatos, dar si aratos.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Pestele este mancarea mea cea mai favorita,bravos,nota 10 cu felicitari si mai ales ca ai si prosopel de bucatarie cu Corfu,la fel cum am si eu.O zi buna !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Un file mare de peste alb,
  • 1 kg cartofi,
  • ulei,sare.piper,tarhon in otet,1 capatana usturoi taiat fin.
  • Ps:cui nu-i place gustul si mirosul tarhonului poate pune patrunjel verde tocat si suc de lamaie. vin alb]

Raporteaza reteta

Retete
de carmen tudor
Budinca din paste cu lapte batut

Budinca din paste cu lapte batut

Se fierb partial pastele in apa cu sare;se scot si se pun in tava unsa cu ulei[unt];separta se bat

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Budinci

mirey (Chef de cuisine)

Gustos pestele...si cu cartofi natur merge excelent!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de cod cu crusta de malai aromat cu usturoi .