Se fierb cartofii taiati cuburi mai mari sau sferturi.
Se prajeste la foc mic pestele alb in tigaie de teflon cu foarte putin ulei[doar unsa tigaia si facultativ se adauga vin alb dupa ce s-a rumenit].
Cartofii fierti se amesteca cu un dresing obtinut din otetul de la tarhon ,frunze tocate de tarhon,ulei de masline si usturoiul tocat fin plus sare si piper.
Se serveste pestele alaturi de acesti cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii