autor:

carmen tudor

» » Mancaruri cu peste

Peste alb cu cartofi natur

Autor: carmen tudor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen tudor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
Un file mare de peste alb,, 1 kg cartofi,, ulei,sare.piper,tarhon in otet,1 capatana usturoi taiat fin., Ps:cui nu-i place gustul si mirosul tarhonului poate pune patrunjel verde tocat si suc de lamaie. vin alb]

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii taiati cuburi mai mari sau sferturi.
Se prajeste la foc mic pestele alb in tigaie de teflon cu foarte putin ulei[doar unsa tigaia si facultativ se adauga vin alb dupa ce s-a rumenit].
Cartofii fierti se amesteca cu un dresing obtinut din otetul de la tarhon ,frunze tocate de tarhon,ulei de masline si usturoiul tocat fin plus sare si piper.
Se serveste pestele alaturi de acesti cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fitofag prajit

Fitofag prajit

Pestele eviscerat si curatat de solzi si branhii se spala bine si se portioneaza (capul si coada

5 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de perisoare de peste

Ciorba de perisoare de peste

Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin ulei, cand si-a schimbat culoarea am adaugat

6 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Gustos pestele...si cu cartofi natur merge excelent!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

    Delicios,oricum ai gati pestele este minunat,foarte sanatos.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

    Un deliciu...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Sanatos, dar si aratos.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Pestele este mancarea mea cea mai favorita,bravos,nota 10 cu felicitari si mai ales ca ai si prosopel de bucatarie cu Corfu,la fel cum am si eu.O zi buna !!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Un file mare de peste alb,
  • 1 kg cartofi,
  • ulei,sare.piper,tarhon in otet,1 capatana usturoi taiat fin.
  • Ps:cui nu-i place gustul si mirosul tarhonului poate pune patrunjel verde tocat si suc de lamaie. vin alb]

Raporteaza reteta

Retete
de carmen tudor
Budinca din paste cu lapte batut

Budinca din paste cu lapte batut

Se fierb partial pastele in apa cu sare;se scot si se pun in tava unsa cu ulei[unt];separta se bat

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Budinci

mirey (Chef de cuisine)

Gustos pestele...si cu cartofi natur merge excelent!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macrou marinat la rece
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide