autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu peste

Peste asiatic

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 august 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 august 2017

Ingrediente
2 rondele de somon, 300 g pastai mov, 50 g unt, 100 ml vin alb, 2 catei de usturoi, MARINADA:, 20 ml sos de soia, 1 lingurita ulei de susan, 1 lingurita usturoi granule, zeama si coaja rasa de la 1lamaie verde, 1 lingura oregano, 1 lingura menta verde uscata, 1 lingurita pudra de ghimbir

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate de marinada apoi se lasa deoparte 1h, timp in care se intoarce pestele.

Pastaile taiate in bucati mai mici, spalate, se pun in tigaia cu unt si usturoiul taiat marunt, dupa 2min. se adauga vinul si se lasa la fiert iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se pune capac.

Dupa ce a scazut si pastaile sunt fierte, se condimenteaza apoi se lasa deoparte.

Se scoate pestele din marinada, se pune in tigaie sau pe gratar sa se friga pe ambele parti dupa care se scoate pe o farfurie.

Marinada ramasa, impreuna su sosul de la pastai, se pun in tigaia in care s-a fript pestele, se lasa la fiert iar dupa 1min se strecoara si sosul se pune intr-un bol mic pentru servire

Pe farfurie se pune pestele, alaturi pastai iar deasupra sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste asiatic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
hering la cuptor

hering la cuptor

Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in

13 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Racituri cu file de cod

Racituri cu file de cod

Curatam morcovul si il taiem in doua, la fel si pastarnacul. Ceapa o curatam si o spalam. Fileul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 rondele de somon
  • 300 g pastai mov
  • 50 g unt
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • MARINADA:
  • 20 ml sos de soia
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingurita usturoi granule
  • zeama si coaja rasa de la 1lamaie verde
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura menta verde uscata
  • 1 lingurita pudra de ghimbir

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
File de cod cu crusta de malai aromat cu usturoi .