Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit apoi il scoatem pe hartie de bucatarie;in vasul de yena,punem 2linguri de ulei de la prajit,cartofii fierti si taiati cubulete,sare,piper,usturoi tocat marunt,salvia,deasupra pestele si sosul picant;lasam la cuptor 15-20min.Servim imediat.
Pentru sosul picant,oparim rosiile,le curatam de coaja,le pasam cu blenderul vertical,punem la fiert piureul rezultat cu sare,boia,cimbru,lasam sa fiarba 10min,apoi trecem sosul prin sita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii