Intr-o tigaie inalta se pune untul in care se adauga cepele taiate in patru, morcovii in patru, telina in cuburi mari, patrunjelul fara frunze in doua, cateii de usturoi in doua si se calesc laolalta cu ciupercile feliate subtire si la sfarsit se adauga rosiile taiate in 6. Intr-o tava termorezistenta se pune folia se unge cu uleiul de masline si se pune un strat de compozitie, peste care se aseaza pestele intreg (binenteles curatat) umplut cu cu compozitie.Se presara ici colo 2-3 boabe de piper foaia de dafin si ramurica de cimbru si peste se pune de asemene compozitie. Se inchide folia si se da la cuptor aproximativ 30 min. Se verifica daca legumele sau inmuiat si se mai lasa la cuptor 5 min cu folia desfacuta pt a se rumeni. Se serveste cald cu un vin alb autohton (Fancusa). Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii