autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu peste

Peste cu garnitura de ciuperci

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
1 kg peste proaspat, 250g ciuperci proaspete, sare, 1 lamie, ridichi de luna

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata,spala se da cu sare si se aseaza pestele pe grtar.
Se curata,spala si inabusa ciupercile.
Cind totul este gata,se aseaza pe un platou,se orneaza cu lamie si ridichi de luna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Hamsie prajita

Hamsie prajita

1. Se curate hamsia de intestine si se spala bine sub jet de apa rece. 2. Se lasa la scurs intr-o

16 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste proaspat
  • 250g ciuperci proaspete
  • sare
  • 1 lamie
  • ridichi de luna

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Dovlecei umpluti cu ton la cuptor