Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se prajeste pe ambele parti pe tigaia unsa.
Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un bol hreanul, zeama de lamaie, iaurtul(smantana), un praf de piper, rosia si mararul verde si se amesteca bine. Sosul este destul de picant, insa merge foarte bine la peste sau chiar pui, vitel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii