autor:

TeoBucatar

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de hrean si rosii

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Ingrediente
-2 bucati file peste,, -o lingura hrean(din conserva), -2 linguri zeama de lamaie,, -o rosie medie,, -o ligurita cimbru,, -200 g iaurt sau smantana,, -marar verde,, -sare,, -piper,, -1-2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se prajeste pe ambele parti pe tigaia unsa.
Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un bol hreanul, zeama de lamaie, iaurtul(smantana), un praf de piper, rosia si mararul verde si se amesteca bine. Sosul este destul de picant, insa merge foarte bine la peste sau chiar pui, vitel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de hrean si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Telina si ardeii se taie cubulete, ceapa se taie marunt si se pun la foc la calit cu putin ulei si

4 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
File de Crap la gratar cu legume

File de Crap la gratar cu legume

Fileurile de crap, se spala, se tamponeaza cu hartie absorbanta, se sareaza, pipereaza, si se pudreaza

16 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Ce bine suna!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Si eu ma inscriu la o portie!*****

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Mmmm, pestele ca pestele, dar sosul asta cred ca-i tot secretul! Si daca se mai poate folosi si la altfel de carne ... Excelent!*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      O bunatate !

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      Esti invitata mea!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      O masa excelenta!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      Yummy!!!....Cand e vorba de peste, nu pot sa lipsesc....Pupici!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -2 bucati file peste,
  • -o lingura hrean(din conserva)
  • -2 linguri zeama de lamaie,
  • -o rosie medie,
  • -o ligurita cimbru,
  • -200 g iaurt sau smantana,
  • -marar verde,
  • -sare,
  • -piper,
  • -1-2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

64 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine suna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Placinta de primavara cu somn