autor:

TeoBucatar

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de hrean si rosii

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Ingrediente
-2 bucati file peste,, -o lingura hrean(din conserva), -2 linguri zeama de lamaie,, -o rosie medie,, -o ligurita cimbru,, -200 g iaurt sau smantana,, -marar verde,, -sare,, -piper,, -1-2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se prajeste pe ambele parti pe tigaia unsa.
Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un bol hreanul, zeama de lamaie, iaurtul(smantana), un praf de piper, rosia si mararul verde si se amesteca bine. Sosul este destul de picant, insa merge foarte bine la peste sau chiar pui, vitel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de hrean si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Se pune un vas cu apa pe foc, iar cand incepe sa clocotesca, se adauga 1 lingurita rasa cu sare,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastravi prajiti

Pastravi prajiti

Se curata pastravii la interior si exterior ca orice alt tip de peste. Se sareaza si condimenteaza

9 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Ce bine suna!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Si eu ma inscriu la o portie!*****

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Mmmm, pestele ca pestele, dar sosul asta cred ca-i tot secretul! Si daca se mai poate folosi si la altfel de carne ... Excelent!*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      O bunatate !

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      Esti invitata mea!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      O masa excelenta!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      Yummy!!!....Cand e vorba de peste, nu pot sa lipsesc....Pupici!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -2 bucati file peste,
  • -o lingura hrean(din conserva)
  • -2 linguri zeama de lamaie,
  • -o rosie medie,
  • -o ligurita cimbru,
  • -200 g iaurt sau smantana,
  • -marar verde,
  • -sare,
  • -piper,
  • -1-2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bine suna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Bombay Curry (tocanita de peste) - Bucataria Indiei Orientale