Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se prajeste pe ambele parti pe tigaia unsa.
Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un bol hreanul, zeama de lamaie, iaurtul(smantana), un praf de piper, rosia si mararul verde si se amesteca bine. Sosul este destul de picant, insa merge foarte bine la peste sau chiar pui, vitel.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii