autor:

kok miori

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos picant

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
1peste 11/2-2kg taiat in felii potrivite, 2 ardei rosii grasi, 2 ardei verzi sau galbeni., 1usturoi intreg, 1legatura de patrunjel sau de coriandu proaspat, 1lingura de paprica dulce, putin zafran, sare,, 1/2 pahar ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita cu gura mare lata se pune pe fund patrunjel si coriandu taiat bucatele si ardeii care i-am taiat ,peste ei se aseaza feliile de peste curatate si spalate.Intr-un bol se amesteca uleiul cu toate mirodeniile si usturoiul pisat si 2-3 linguri de bulion se amesteca totul impreuna si se toarna peste peste.Se toarna apa ca sa acopere pestele si se pune pe foc sa fiarba acoperit pe jumatate si dupa ce incepe sa fiarba facem foc mic si lasam sa fiarba 40 de minute pina cind sosul scade putin.Se serveste caldut cu multa piine proaspata de muiat in sos.Este o mincare preferata ptr simbata sau de sarbatori.Este minunat cu piine alba de casa(hala).
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi si sos picant

Peste cu cartofi si sos picant

Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit apoi il scoatem pe hartie

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1peste 11/2-2kg taiat in felii potrivite
  • 2 ardei rosii grasi
  • 2 ardei verzi sau galbeni.
  • 1usturoi intreg
  • 1legatura de patrunjel sau de coriandu proaspat
  • 1lingura de paprica dulce
  • putin zafran
  • sare,
  • 1/2 pahar ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI