Peste cu sos picant

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Peste cu sos picant

Ingrediente

  • 1peste 11/2-2kg taiat in felii potrivite
  • 2 ardei rosii grasi
  • 2 ardei verzi sau galbeni.
  • 1usturoi intreg
  • 1legatura de patrunjel sau de coriandu proaspat
  • 1lingura de paprica dulce
  • putin zafran
  • sare,piper
  • 1/2 pahar ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o cratita cu gura mare lata se pune pe fund patrunjel si coriandu taiat bucatele si ardeii care i-am taiat ,peste ei se aseaza feliile de peste curatate si spalate.Intr-un bol se amesteca uleiul cu toate mirodeniile si usturoiul pisat si 2-3 linguri de bulion se amesteca totul impreuna si se toarna peste peste.Se toarna apa ca sa acopere pestele si se pune pe foc sa fiarba acoperit pe jumatate si dupa ce incepe sa fiarba facem foc mic si lasam sa fiarba 40 de minute pina cind sosul scade putin.Se serveste caldut cu multa piine proaspata de muiat in sos.Este o mincare preferata ptr simbata sau de sarbatori.Este minunat cu piine alba de casa(hala).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise