autor:

GABRIELA

» » Mancaruri cu peste

Peste Cu Sos Picant

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 kg peste, 125 g ulei, 75 f faina, 500 g rosii, 25 g usturoi, 1 fir cimbru, 30 g bulion, 100 ml vin, 1 legatura verdeata, piper, sare

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se portioneaza si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru pisat. Se trec apoi bucatile de peste prin faiansi se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, fara a se rumeni. Se aduaga mujdeiul de usturoi, apoi se stinge cu bulion amestecat cu apa si se mai fierbe sosul 10 minute. Se pun apoi bucatile de peste, se aseaza pe fiecare bucata de peste cate o jumatate de rosie, se adauga vinul si se da cratita la cuptor timp de 20 minute. La servire se presara verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Cu Sos Picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu sos picant

Peste cu sos picant

Intr-o cratita cu gura mare lata se pune pe fund patrunjel si coriandu taiat bucatele si ardeii care

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi si sos picant

Peste cu cartofi si sos picant

Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit apoi il scoatem pe hartie

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 125 g ulei
  • 75 f faina
  • 500 g rosii
  • 25 g usturoi
  • 1 fir cimbru
  • 30 g bulion
  • 100 ml vin
  • 1 legatura verdeata
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune