autor:

GABRIELA

» » Mancaruri cu peste

Peste Cu Sos Picant

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 kg peste, 125 g ulei, 75 f faina, 500 g rosii, 25 g usturoi, 1 fir cimbru, 30 g bulion, 100 ml vin, 1 legatura verdeata, piper, sare

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se portioneaza si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru pisat. Se trec apoi bucatile de peste prin faiansi se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, fara a se rumeni. Se aduaga mujdeiul de usturoi, apoi se stinge cu bulion amestecat cu apa si se mai fierbe sosul 10 minute. Se pun apoi bucatile de peste, se aseaza pe fiecare bucata de peste cate o jumatate de rosie, se adauga vinul si se da cratita la cuptor timp de 20 minute. La servire se presara verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste Cu Sos Picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu cartofi si sos picant

Peste cu cartofi si sos picant

Pestele spalat,uscat,pudrat cu sare,il trecem prin faina,il punem la prajit apoi il scoatem pe hartie

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste cu sos picant

Peste cu sos picant

Intr-o cratita cu gura mare lata se pune pe fund patrunjel si coriandu taiat bucatele si ardeii care

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 125 g ulei
  • 75 f faina
  • 500 g rosii
  • 25 g usturoi
  • 1 fir cimbru
  • 30 g bulion
  • 100 ml vin
  • 1 legatura verdeata
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fructe de mare cu orez si legume