autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos tomat si vinete

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 fileuri peste, 8 fileuri sardele, o ceapa mare, un catel usturoi, 150 ml vin alb sec, 1/2 lingura ierburi de provence, 6 linguri ulei, o doza tomate de 425 ml, 2 vinete subtiri

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

2 voturi

Mod de preparare

Fileurile de peste se spala si se impaneaza cu sardelele. Se amesteca ceapa tocata cu usturoiul maruntit, zeama de lamiie, vinul si condimentele. Se pune pestele 3 ore in acest amestec. Se scurge apoi putin si se prajeste scurt in ulei. Intr-o forma termorezistenta se pun rosiile si jumatate din marinata. Se asaza pestele deasupra si se tine vasul 45 min la cuptor la foc potrivit. Vinetele se spala si se taie felii. Se presara cu sare si piper si se lasa la scurs. Se prajesc in ulei incins.
pestele se serveste cu sos si cu vinetele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos tomat si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Cartofii se spala, se taie in doua si se lasa in coarja. Morcovii si ciupercile se spala si se lasa

19 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Salau de Dunare cu pasta de avocado si sos Tabasco

Şalăul era deja curăţat de solzi, intestine şi spălat bine, încă de pe vremea când am sosit

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri peste
  • 8 fileuri sardele
  • o ceapa mare
  • un catel usturoi
  • 150 ml vin alb sec
  • 1/2 lingura ierburi de provence
  • 6 linguri ulei
  • o doza tomate de 425 ml
  • 2 vinete subtiri

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Crap în crusta de nuci