autor:

Chindris Sorin

» » Mancaruri cu peste

Peste de calitate

Autor: Chindris Sorin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Chindris Sorin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 august 2012

Ingrediente
Crap, ten, caras - max un Kg. min 500 gr., Foaie de varza, usturoi, ceapa, ardei iute, 1 lamaie, mai comod vegeta

Dificultate: Medie Timp: 1h 1 min

2 voturi

Mod de preparare

Peste proaspat. Eviscerat. Se condimentaza cu sare, piper, vegeta. Se lasa intr-un bol sa asimileze condimentul. Se aleg frunze de varza proaspete in functie de marimile pestelui. Se plaseaza pestele in frunza de varza, se adauga condimentele, se stoarce lamaie pe el sau otet, dupa care se impacheteza cat mai bine - compact. Intre timp, se incinge gratarul cu carbune punandu-se foaia de varza cu continutul. Se lasa pe gratar pana cand foaia de varza se arde - capata un aspect negru maroniu, atat pe o parte, cat si pe cealalta (prin intoarcere). Se scutura (curata) partea arsa a verzei dupa care gustati atat varza, cat mai ales pestele (combinat). Pofta buna si mancati sanatos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste de calitate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Chindris Sorin

    Chindris Sorin (Chef de cuisine):

    Ok. Am pregatit si e un deliciu. Am sa va postez foto saptamana viitoare. Merg la cabana si am sa/l prepar din nou. Sub aspectul ingredientelor nu am nici un comentariu - sunt aceleasi.

  • 1 comentariu

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 30 august 2012

    o reteta inedita si gustoasa

Dificultate

Medie

Timp

1h 1 min

2 voturi

Ingrediente

  • Crap
  • ten
  • caras - max un Kg. min 500 gr.
  • Foaie de varza
  • usturoi
  • ceapa
  • ardei iute
  • 1 lamaie
  • mai comod vegeta

Raporteaza reteta

In bucataria vesela

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

o reteta inedita si gustoasa

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Creveti prãjiti cu sos de portocalã (Gambas fritas com molho de laranja)