autor:

Chindris Sorin

» » Mancaruri cu peste

Peste de calitate

Autor: Chindris Sorin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Chindris Sorin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 august 2012

Ingrediente
Crap, ten, caras - max un Kg. min 500 gr., Foaie de varza, usturoi, ceapa, ardei iute, 1 lamaie, mai comod vegeta

Dificultate: Medie Timp: 1h 1 min

2 voturi

Mod de preparare

Peste proaspat. Eviscerat. Se condimentaza cu sare, piper, vegeta. Se lasa intr-un bol sa asimileze condimentul. Se aleg frunze de varza proaspete in functie de marimile pestelui. Se plaseaza pestele in frunza de varza, se adauga condimentele, se stoarce lamaie pe el sau otet, dupa care se impacheteza cat mai bine - compact. Intre timp, se incinge gratarul cu carbune punandu-se foaia de varza cu continutul. Se lasa pe gratar pana cand foaia de varza se arde - capata un aspect negru maroniu, atat pe o parte, cat si pe cealalta (prin intoarcere). Se scutura (curata) partea arsa a verzei dupa care gustati atat varza, cat mai ales pestele (combinat). Pofta buna si mancati sanatos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste de calitate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici de mare cu Emmentaler

Scoici de mare cu Emmentaler

Intr-o oala se pun vinul si scoicile, la foc viu, iar in 5 minute scoicile se vor deschide. Le scurgem

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie cu peste file

Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri,

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Chindris Sorin

    Chindris Sorin (Chef de cuisine):

    Ok. Am pregatit si e un deliciu. Am sa va postez foto saptamana viitoare. Merg la cabana si am sa/l prepar din nou. Sub aspectul ingredientelor nu am nici un comentariu - sunt aceleasi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 30 august 2012

    o reteta inedita si gustoasa

Dificultate

Medie

Timp

1h 1 min

2 voturi

Ingrediente

  • Crap
  • ten
  • caras - max un Kg. min 500 gr.
  • Foaie de varza
  • usturoi
  • ceapa
  • ardei iute
  • 1 lamaie
  • mai comod vegeta

Raporteaza reteta

In bucataria vesela

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

o reteta inedita si gustoasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Creveti cu orez, fasole rosie si porumb