autor:

Chindris Sorin

» » Mancaruri cu peste

Peste de calitate

Autor: Chindris Sorin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Chindris Sorin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 august 2012

Ingrediente
Crap, ten, caras - max un Kg. min 500 gr., Foaie de varza, usturoi, ceapa, ardei iute, 1 lamaie, mai comod vegeta

Dificultate: Medie Timp: 1h 1 min

2 voturi

Mod de preparare

Peste proaspat. Eviscerat. Se condimentaza cu sare, piper, vegeta. Se lasa intr-un bol sa asimileze condimentul. Se aleg frunze de varza proaspete in functie de marimile pestelui. Se plaseaza pestele in frunza de varza, se adauga condimentele, se stoarce lamaie pe el sau otet, dupa care se impacheteza cat mai bine - compact. Intre timp, se incinge gratarul cu carbune punandu-se foaia de varza cu continutul. Se lasa pe gratar pana cand foaia de varza se arde - capata un aspect negru maroniu, atat pe o parte, cat si pe cealalta (prin intoarcere). Se scutura (curata) partea arsa a verzei dupa care gustati atat varza, cat mai ales pestele (combinat). Pofta buna si mancati sanatos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste de calitate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste prajit

Peste prajit

PestIi se curata de icre si de branhiI, se taie bucatele (capul il puteti folosii la ciorbe). Dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Peste cu ghimbir si sos caramel

Peste cu ghimbir si sos caramel

1. Se fierbe zaharul in 50 ml apa, la foc mic, timp de 10-15 minute, amestecand continuu, pana capata

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Chindris Sorin

    Chindris Sorin (Chef de cuisine):

    Ok. Am pregatit si e un deliciu. Am sa va postez foto saptamana viitoare. Merg la cabana si am sa/l prepar din nou. Sub aspectul ingredientelor nu am nici un comentariu - sunt aceleasi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 30 august 2012

    o reteta inedita si gustoasa

Dificultate

Medie

Timp

1h 1 min

2 voturi

Ingrediente

  • Crap
  • ten
  • caras - max un Kg. min 500 gr.
  • Foaie de varza
  • usturoi
  • ceapa
  • ardei iute
  • 1 lamaie
  • mai comod vegeta

Raporteaza reteta

In bucataria vesela

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

o reteta inedita si gustoasa

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de Salau Maitre D Hotel