Peste proaspat. Eviscerat. Se condimentaza cu sare, piper, vegeta. Se lasa intr-un bol sa asimileze condimentul. Se aleg frunze de varza proaspete in functie de marimile pestelui. Se plaseaza pestele in frunza de varza, se adauga condimentele, se stoarce lamaie pe el sau otet, dupa care se impacheteza cat mai bine - compact. Intre timp, se incinge gratarul cu carbune punandu-se foaia de varza cu continutul. Se lasa pe gratar pana cand foaia de varza se arde - capata un aspect negru maroniu, atat pe o parte, cat si pe cealalta (prin intoarcere). Se scutura (curata) partea arsa a verzei dupa care gustati atat varza, cat mai ales pestele (combinat). Pofta buna si mancati sanatos!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii