autor:

Chindris Sorin

» » Mancaruri cu peste

Peste de calitate

Autor: Chindris Sorin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Chindris Sorin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 august 2012

Ingrediente
Crap, ten, caras - max un Kg. min 500 gr., Foaie de varza, usturoi, ceapa, ardei iute, 1 lamaie, mai comod vegeta

Dificultate: Medie Timp: 1h 1 min

2 voturi

Mod de preparare

Peste proaspat. Eviscerat. Se condimentaza cu sare, piper, vegeta. Se lasa intr-un bol sa asimileze condimentul. Se aleg frunze de varza proaspete in functie de marimile pestelui. Se plaseaza pestele in frunza de varza, se adauga condimentele, se stoarce lamaie pe el sau otet, dupa care se impacheteza cat mai bine - compact. Intre timp, se incinge gratarul cu carbune punandu-se foaia de varza cu continutul. Se lasa pe gratar pana cand foaia de varza se arde - capata un aspect negru maroniu, atat pe o parte, cat si pe cealalta (prin intoarcere). Se scutura (curata) partea arsa a verzei dupa care gustati atat varza, cat mai ales pestele (combinat). Pofta buna si mancati sanatos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste de calitate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de lin

Saramura de lin

1. Se curata pestele de urechi si intestine,se spala si se lasa la scurs. 2. Grilul se aseaza pe

15 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei. Cand este gata se adauga ceapa curata si taiata

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Chindris Sorin

    Chindris Sorin (Chef de cuisine):

    Ok. Am pregatit si e un deliciu. Am sa va postez foto saptamana viitoare. Merg la cabana si am sa/l prepar din nou. Sub aspectul ingredientelor nu am nici un comentariu - sunt aceleasi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 30 august 2012

    o reteta inedita si gustoasa

Dificultate

Medie

Timp

1h 1 min

2 voturi

Ingrediente

  • Crap
  • ten
  • caras - max un Kg. min 500 gr.
  • Foaie de varza
  • usturoi
  • ceapa
  • ardei iute
  • 1 lamaie
  • mai comod vegeta

Raporteaza reteta

In bucataria vesela

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

o reteta inedita si gustoasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dorada cu legume