autor:

filip gabriela

» » Mancaruri cu peste

Peste dietetic

Autor: filip gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: filip gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg peste (peste oceanic, somon, salau, stiuca) curatat, nesarat, 200 g morcov, 100 g telina, pastarnac,patrunjel(radacina), jumatate ardei rosu si jumatate verde, 300 g cartofi, 3-4 rosii, 2 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii), patrunjel verde, 1 foaie dafin rupta, cimbru uscat, busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Eu asa fac: pregatesc vasul Jena, pun putin ulei, presar putin cimbru, busuioc si foaia de dafin rupta.
Pestele curatat se taie in bucati potrivite si se aseaza in vas.
Legumele se curata, se taie cubulete, mai mici, se amesteca intre ele si se imprastie peste bucatile de peste. Se acopera cu feliile de rosii, se presara cu cimbru, busuioc, se toarna o cana de apa si se da la cuptor cam 30 minute, pana cand legumele se inmoaie, apoi se toarna bulionul diluat sau sucul de rosii fierbinte. Se lasa pana se rumenesc feliile de rosii.
Eu il servesc cu cartofi natur, garnitura de orez sau cu mamaliga!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste dietetic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste (peste oceanic
  • somon
  • salau
  • stiuca) curatat
  • nesarat
  • 200 g morcov
  • 100 g telina
  • pastarnac,patrunjel(radacina)
  • jumatate ardei rosu si jumatate verde
  • 300 g cartofi
  • 3-4 rosii
  • 2 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii)
  • patrunjel verde
  • 1 foaie dafin rupta
  • cimbru uscat
  • busuioc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Marinata de peste (fitofag)