Eu asa fac: pregatesc vasul Jena, pun putin ulei, presar putin cimbru, busuioc si foaia de dafin rupta.
Pestele curatat se taie in bucati potrivite si se aseaza in vas.
Legumele se curata, se taie cubulete, mai mici, se amesteca intre ele si se imprastie peste bucatile de peste. Se acopera cu feliile de rosii, se presara cu cimbru, busuioc, se toarna o cana de apa si se da la cuptor cam 30 minute, pana cand legumele se inmoaie, apoi se toarna bulionul diluat sau sucul de rosii fierbinte. Se lasa pana se rumenesc feliile de rosii.
Eu il servesc cu cartofi natur, garnitura de orez sau cu mamaliga!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii