autor:

filip gabriela

» » Mancaruri cu peste

Peste dietetic

Autor: filip gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: filip gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg peste (peste oceanic, somon, salau, stiuca) curatat, nesarat, 200 g morcov, 100 g telina, pastarnac,patrunjel(radacina), jumatate ardei rosu si jumatate verde, 300 g cartofi, 3-4 rosii, 2 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii), patrunjel verde, 1 foaie dafin rupta, cimbru uscat, busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Eu asa fac: pregatesc vasul Jena, pun putin ulei, presar putin cimbru, busuioc si foaia de dafin rupta.
Pestele curatat se taie in bucati potrivite si se aseaza in vas.
Legumele se curata, se taie cubulete, mai mici, se amesteca intre ele si se imprastie peste bucatile de peste. Se acopera cu feliile de rosii, se presara cu cimbru, busuioc, se toarna o cana de apa si se da la cuptor cam 30 minute, pana cand legumele se inmoaie, apoi se toarna bulionul diluat sau sucul de rosii fierbinte. Se lasa pana se rumenesc feliile de rosii.
Eu il servesc cu cartofi natur, garnitura de orez sau cu mamaliga!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste dietetic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Spaghetti cu peste

Spaghetti cu peste

Pastele se fierb si se scurg de apa si se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi. Se fierbe

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ton Tataki cu piure de broccoli

Ton Tataki cu piure de broccoli

Preparare ton tataki : Cuisoarele si piperul se piseaza. Tonul se trece prin amestecul de condimente

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste (peste oceanic
  • somon
  • salau
  • stiuca) curatat
  • nesarat
  • 200 g morcov
  • 100 g telina
  • pastarnac,patrunjel(radacina)
  • jumatate ardei rosu si jumatate verde
  • 300 g cartofi
  • 3-4 rosii
  • 2 linguri bulion (sau direct 1 cana suc de rosii)
  • patrunjel verde
  • 1 foaie dafin rupta
  • cimbru uscat
  • busuioc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Medalion de rechin cu legume la cuptor