autor:

Alice85

» » Mancaruri cu peste

Peste impanat cu omleta

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 17 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 17 mai 2009

Ingrediente
avem nevoie de doi pesti fara oase si fara piele, un ou, ulei pt prajit, pan rallado (paine razuita, e ca un fel de gris), sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Taiem fiecare peste in doua bucati, presaram cu sare si piper, trecem prin oul batut si dupa aceea prin pan rallado si prajim in ulei bine incins. Il acompaniem de o omleta si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste impanat cu omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu sos de smantana

Peste cu sos de smantana

Pestele se spala si se sterge in prosop Se trece prin pesmet si se prajeste in ulei incins, la foc

11 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Spaghetti cu peste

Spaghetti cu peste

Pastele se fierb si se scurg de apa si se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi. Se fierbe

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Painea razuita e ca un fel de pesmet nu de gris...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • avem nevoie de doi pesti fara oase si fara piele
  • un ou
  • ulei pt prajit
  • pan rallado (paine razuita
  • e ca un fel de gris)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Painea razuita e ca un fel de pesmet nu de gris...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de crap