autor:

anuta

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2019

Ingrediente
2 buc.file de peste (dupa preferinta,eu am avut salau de Dunare),, 1 legatura de patrunjel,, 2-3 catei de usturoi,, ulei de masline ,, sare ,, piper,, condimente uscate,, 2 ardei kapia rosu copti,, 200 g mix de fasole pastai,, 1 ceapa rosie,, 1 morcov,, 1 lamaie,, o mana de galbiori in saramura,, 2 linguri de seminte de in.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper.

Fiecare bucata de peste se unge cu ulei de masline ,se sareaza si apoi se aseaza in tava tapetata cu hartie pentru copt, se ung deasupra cu un strat de pasta de verdeata peste care se presara seminte de in si se dau la cuptor cca 20 minute.

Se pregatesc legumele trase la tigaie astfel;se incinfge un pic de ulei in care calim ceapa taiata marunt cu usturoiul feliat si morcovul dat la razatoarea fina.Cand legumele din tigaie incep sa se inmoaie se adauga mixul de pastai,galbiorii bine scursi de zeama si ardeiul copt ,taiat fasii mici.Se sareaza,condimenteaza si pipereaza dupa gust,se lasa 10 minute,amestecand din cand in cand.Pestele in crusta se serveste cu aceasta delicioasa garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Papillotes de somon cu praz

Papillotes de somon cu praz

Pentru aceasta reteta se folosesc forme speciale sau cine nu are, poate folosi hartie de copt. In

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
MACROU  LA CUPTOR CU SOS ALB

MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB

Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se

50 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 buc.file de peste (dupa preferinta,eu am avut salau de Dunare),
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • ulei de masline ,
  • sare ,
  • piper,
  • condimente uscate,
  • 2 ardei kapia rosu copti,
  • 200 g mix de fasole pastai,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 morcov,
  • 1 lamaie,
  • o mana de galbiori in saramura,
  • 2 linguri de seminte de in.

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Dorada Sambar